Mit lehet tenni egy nemkívánatos személlyel aki csak élősködik?
Ahogy 5-ös írja, mamád megmondja neki, hogy kalap-kabàt, menjen, és ha a pasi nem akar, lehet rendőrt meg jegyzôt hivatni és kirakatni.
De ezt úgysem fogja meglépni mamád, szóval marad ott a pasi élősködni.
Igaza van a 6-osnak, jogi lépéseket ilyen esetben csak a haszonélvező tehet, de ha jól sejtem, mamád úgysem fog lépni ilyen irányban.
Úgyhogy marad az 1. verzió, hátha... :)
Az eltartás mit jelent amúgy? Csak a lakhatásért (rezsi) nem fizet, vagy a mindennapokban is pénzeli?
Kedves 8-as!
Szerintem csak rosszul fogalmazott a kérdező. A nagymama nem azt viseli rosszul, hogy ő tartja el a gyerekét, hanem hogy az a gyereke ennyire semmirekellő, hogy neki kell eltartani.
És pont ezért nem fogja utcára sem tenni például. Ilyenek az anyák...
U.i.: nálunk is hasonló volt, a vége az lett, hogy nagyim kizárt az apukám után nekem járó örökségből, mindent nagybátyámra hagyott... Félreértések elkerülese végett: nagybátyám volt a hozzá költöző ingyenélő, nem apukám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!