Rokonok előtt? Túl sok?
Figyelt kérdés
Lányok rokonok előtt napozás bikini felső nélkül? Nagyon durva? Vélemény ?2023. szept. 22. 13:06
11/18 anonim válasza:
Középkorú családapaként és férfiként közelítem a kérdést. Régebben Magyarországon rengeteg helyen topless voltak a nők. Mára kiment a divatból. Külföldön sok helyen természetes. Női családtagjaim itthon már nem, de külföldön felső nélkül napoznak. Leégés ellen ott a naptej és az árnyék.
12/18 anonim válasza:
Én régebben még beválaltam, de ma már nem tenném meg.
13/18 anonim válasza:
Nálunk alap a meztelenség. Aki a kakis popómat törölte ki, és a 5-6 éves kori minden bajomat intézte, miközben meztelenül vergődtem, az nem azt nézi, hogy a kamasz gyerekének mi az, ami nem lóg a lába között.
14/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem durva. Előttem sokszor félmeztelen a nővérem nyáron, egyáltalán nem zavar. A testvérem, nincs ok szégyellősködni.
15/18 anonim válasza:
Mi nyáron az udvaron meztelen medencèzünk, ez tök megszokott
16/18 anonim válasza:
Családtagok előtt nem lenne nekem gáz, ha öcsém bejött a fürdőszobába mikor fürödtem, nem engem lesett sose. Mondjuk fejbe is vágtam volna ha azt látom hogy csorgatja a nyálát a látványra. 😁
17/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem durva. Előttem sokszor bugyiban van a nővérem nyáron, egyáltalán nem zavar.
18/18 anonim válasza:
ugyan. ez semmi szerintem szóval simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!