Miért beszélnek rólam a rokonok E/3-ben, amikor egy légtérben vagyunk?
Figyelt kérdés
2023. szept. 17. 08:37
3/16 anonim válasza:
Mert azt akarják, hogy észrevedd magad, reagálj arra, amit mondanak, és nincs annyi gerinc bennük, hogy neked, szemtől-szembe mondják meg a dolgokat.
4/16 anonim válasza:
Mert Ti ilyen debil család vagytok.
5/16 anonim válasza:
Itt divat lett a rokonakat szidni. Mindenki rokona hüle, csak a kérdezők helikopterek.
6/16 anonim válasza:
Miért kérdezel a rokonaidról E/3-ban tőlünk, amikor ők tudnának erre válaszolni csak?
7/16 anonim válasza:
Bocs, de ha én például a sógoromnak akarok mondani valamit rólad, akkor értelemszerüenk neki E/3-ban beszélek, nem neked mondok valamit. És nem feltétlen azért mondom neki, hogy te halljad és reagálj rá.
8/16 anonim válasza:
Ha egy légtérben vagytok, mi másért csinálnál ilyet, hetes?
9/16 anonim válasza:
Gondolom ilyenkor nem veled beszélgetnek így érthető, hogy a nevedet mondják. Teljesen más a Józsi kapott új munkát, mint az én/te/mi/ti/ők kapott új munkát. Tehát marad az E/3. Ha hozzád beszélnek akkor elvárható, hogy ne E/3ban beszéljenek
10/16 anonim válasza:
Általában a szülők és családtagok így szoktak beszélgetni az emberről. Ez normális szinte mindenkiről beszélt már így a családja. Rengeteg tini dráma könyvben írják hogy ez így szokott lenni emellett itt vannak az én személyes tapasztalataim (köhöm). Szóval ez az utólsó dolog amiatt agódbod kéne. (Gondolom én)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!