Én nagyon kevert vagyok ilyen szempontból. Testalkatilag az apai nagymamámra (magas vékony, hosszú kezű lábú), a szemem anyukámra(zöld), a hajam színe apukámra(szőke), jellemben a gondolkodásmódom az anyai nagyapámra( reál gondolkodásmód), világnézetem szintén (ateista), meg abban is, hogy kiskamasz korom óta szemüveges vagyok, abban anyukámra, hogy rendszerető vagyok, meg hogy mindenben megfontolt vagyok, abban apukámra hogy a hosszútávú memóriám nagyon jó, meg hogy könnyen megy új információk megtanulása, abban viszont nagymamáimra(igen mind a kettőre),hogy nem nagyon szeretem az ünnepeket, egyéb hangos eseményeket. Én pl. ennyire kevert jellem vagyok. Ti is ilyenek vagytok, vagy ti egy rokonotokra hasonlítotok inkább?
Nálunk az összes testvérem (+ nagyszulok) világos bőrű, szőke és kék szemű. Anyám is az volt fiatal korában, én barnas vöröses hajú és barna szemű vagyok, kicsit kreolosabb bőrrel.
Apámat nem ismertem (szerencsére), de azt mondták gyerekkoromban, hogy rá hasonlitok, de ezt inkább sértésnek akarták szánni.
Nem csak ezért de egész életemben kívülállónak éreztem magam a családban.
2023. aug. 23. 14:49
2/13 anonim válasza:
Kinézetre anyukámra meg az ö apjára, természetem alapján meg az anyai nagymamámra - szerencsére.
2023. aug. 23. 14:51
3/13 anonim válasza:
Magasságra és alkatra anyai nagymamám vagyok teljesen, arcra
Haj/bőrszínre teljes arcra csak apa, mindenkitől azt hallom, hogy olyan vagyok mint apám, csak lányban. Továbbá a személyiségünk is nagyon hasonló, gondolkodásmódunk, meg ugyanúgy mérnök is leszek, mint ő.
2023. aug. 23. 14:54
4/13 anonim válasza:
Senkire, de tényleg senkire.
Nővérem és bátyám apukámra külsőleg én meg hát se nagyszülőkre, se szülőkre nem hasonlítok. Se kívűl sem belül.
2023. aug. 23. 15:02
5/13 anonim válasza:
5-ös a postásra hasonlít
2023. aug. 23. 15:20
6/13 anonim válasza:
5
Nő volt mindig a postásunk de kitudja a mai világban már bármi megtörténhet...🤣😂
2023. aug. 23. 15:23
7/13 anonim válasza:
Kinezetre anyai nagymamra, kicsit apukamra, termeszetre anyukamra.
2023. aug. 23. 15:28
8/13 anonim válasza:
Alkat: apai nagymamám
Arc: anyai nagynéném
Mimika: anyukám
2023. aug. 23. 15:50
9/13 anonim válasza:
Külsöre én is vegyes vagyok, testvéremmel, mintha ikrek lennénk, pedig 3 év van köztünk. Személyiségre szerencsére senkire sem a családból...
2023. aug. 23. 15:57
10/13 anonim válasza:
Birom, hogy ezen az oldalon mindenki, magas, vékony, szőke, kék/zöldszemű 😂😂😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!