Ez miért lehet velem?
Figyelt kérdés
Szóval mióta megszülettem majdnem minden nap láttam kb ilyen 10 éves koromig a kettő fiú unokatesóm az apum felől és annyit beszélgettünk is meg játszottunk együtt akkor, csak az idősebbik fiú unokatesóm és én közöttem 11 év van, a fiatalabbik között meg én közöttem 8. Szóval amikor én lehettem ilyen 13-14 akkor már azt vettem észre hogy annyira már nem tudok velük elbeszélgetni meg játszani mint régebben. Meg nem találkozok velük már olyan sűrűn hanem már ritkábban mert már ugye ők felnőttek. Ez azért lehet velem hogy nem nagyon tudok mit beszélni velük mert már ritkábban találkozok velük és már felnőttek?2023. aug. 12. 11:34
2/5 anonim válasza:
Általában ez az élet rendje, élik a saját életüket, gondolom párjuk van stb.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
#2 igen amúgy van már párjuk.
2023. aug. 12. 14:54
4/5 anonim válasza:
Akkor meg teljesen termsézetes, hogy főleg velük töltik az idejüket.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszii
2023. aug. 12. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!