Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Jogosan esik rosszul az...

Jogosan esik rosszul az unokatesómtól?

Figyelt kérdés

Most lesz az unokatesóm esküvője, nemrég tudtam meg, hogy a lánybúcsúját jövőhéten tartják. Vagyis egyben tartják a vőlegényével, egy 5 napos nyaralással egybe kötve. Az ő és az én apukám tesók, így ezen a szálon vagyunk rokonok.

Jó a kapcsolatunk, annyit nem beszélünk és találkozunk, de ennyi. És engem nem hívtak el, és baromira rosszul esik. Én vagyok az egyetlen vele egyidős unokatesója aki közel van hozzá és tartja a kapcsolatot. Nem értem. És nem csak barátokat hívott el, mert a bátyját hívta a feleségével, az öccsét is. A vőlegénye is hívta az unokatesóit meg a húgát.

2023. aug. 5. 19:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az egyetlen vele egyidős unokatesója aki közel van hozzá és tartja a kapcsolatot. - és akkor mivan? Attól nem kötelező meghívnia, főleg, ha nem is vagytok "jóban", csak néha beszélgettek.

Egyébként úgy vélem, 1000%, hogy a sértődékeny természeted lesz az ok, meg a kikérsz magadnak ilyen piszlicsáré semmiséget. :D Én sem szívesen töltök időt ilyen emberek társaságában.

2023. aug. 6. 07:27
 12/12 anonim ***** válasza:
37%
Lehet, hogy a vőlegény olyan uralkodó típus, hogy ő dönti el,kit hívjanak meg, az unokatesód meg becsicskul neki. Kicsit furcsa, hogy a vőlegény részéről testvér, sógor, koma, barát mindenki ott lehet, de te nem.
2023. aug. 6. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!