Szerinted rokonomnak igaza van?
Minden csak nézőpont kérdése.
Aki szeret élni és élvezi az életet annak rohan az idő, akinek kemény és megpróbáltatásokkal teli, az úgy érzi, hogy baromi hosszú és már időtlen idők óta tart. Ez egyébként kortól független, de jellemzőbb az idősekre, mert ők már gyakrabban csinálnak számvetést, mint egy fiatal.
De ezen bárkivel is vitatkozni teljesen felesleges.
Nincs igaza. Attól, hogy nem vagy öreg, neked is "rohan az élet", ha visszanézed. Mennyivel másabb volt tizenévesen. Nem volt olyan sok éve, de egy pillanat visszagondolni, míg annak rendje és módja szerint évek megélni, és néha vagy többször azt érezted, hogy egy nap is olyan hosszú, soha nem ér véget. Most meg itt vagy huszonévesen, felnőttként, teljesen más gondokkal, rég magad mögött hagyva az általánost és a középiskolát.
62 évesen jóval több dolgot nézhet vissza, de nem rohan neki jobban az élet, mint a tiéd, vagy bárki másé.
Tisztán emlékszem az általános iskola első napjának bizonyos részére. Jobb híján leültem a középső sor első padjához egy fiú mellé, akinek az arcán volt egy anyajegy. Aztán bunkózott velem az a fiú, akinek a kötelező bemutatkozáskor megtudtam a nevét. Aztán az elkövetkező 8 évben soha többet nem ültünk egymás mellett. Milyen kicsi voltam, most meg nemsokára, a hónap végén töltöm a huszonkettőt.
Nened kicsit csapagyas...
Ez csak egy normal, udvariassagi csevegesnek tunik, meg csak beszelgetesnek sem neveznem. Egyet is ertettel vele, amiben nincs is hiba, mert 24 evesen azert mar erezheto, h telik. (Gyerekkent meg nem annyira.)
Erre kiveri a balhet, h de hat hogy gondolhatod igy🤣 Sztem ezek utan jobban teszed, ha csak bologatsz az hulyesegeire🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!