Rá kérdezzek vagy inkább ne?
Egy ideje észre vettem hogy a párom családja eltávolodott tőlem. Jobban mondva 2-3 személy. De egyszerre kezdtek el furcsán viselkedni velem.
Nem bántottam meg őket semmivel, Nem történt semmiben sem változás.
Hirtelen nem keresnek, távolság tartóak, kicsit flegma stílusúak.
Először azt hittem biztos rossz időszakon mennek épp át, de hogy mind hárman egyszerre és már elég régóta?!?
Gondoltam rá kérdezek hogy van e valami oka ennek, de mivan ha csak én értettem félre és csak magam hozom kellemetlen helyzetbe?
15-ös, miért akarod, hogy rendeződjön a heéyzet olyanokkal, akik minden szrt elhisznek rólad, és utána még nekik áll feljebb és sértődnek meg, ahelyett, hogy nyíltan rákérdeznének, bocs, figyu, ezt hallottam, igaz, vagy csak xy akar lejáratni?
Na, ilyen sunyi emberekkel fixen nem akarnék jó kapcsolatot, mert aki egyszer ilyen, annak bárki bármit mond, mindent elhisz és a semmiért bünteti a harmadik felet.
Sajnos a mai világban ritka aki nem ilyen
Én elkerülöm a konfliktust
Jól tetted, ez az egyenes út!
Szerintem még nőttél is a szemükben ezzel. Legközelebb bátran fognak ők is eléd állni, ha valami gondjuk adódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!