Konkrétan mit kell érteni ,,jópofizás” alatt?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már különböző emberektől, hogy ő azért nem megy a rokonaihoz látogatóba, mert nincs kedve jópofizni? Nàlatok ez mit jelent? Tudtok példát írni rá?2023. ápr. 17. 19:09
11/16 anonim válasza:
Amikor olyan emberekkel kell megjátszásból, udvariasságból elcseverészni banális dolgokról, akiket nem igazán ismersz, rosszabb esetben nem kedvelsz (utóbbi eset: apai ági rokonok... apukám kérésére a bátyja családjával ment minden karácsonykor a fogkrémreklám-vigyorú bájcsevegés a munkáról / iskoláról / időjárásról / gyerekekről, akiket amúgy utáltunk, mint a sz...t, mert az év többi 364 napján mindenkit fúrtak meg megloptak...).
12/16 anonim válasza:
Akik ilyeneket csinálnak, azok gyáva szar emberek. Én sosem tudtam megjátszani magam. Miért is nyomnék el magamban egy érzést, amit a másik iránt érzek? Ha nem szimpatikus valaki, azt úgyis a tudtára adom valahogy, ennyi. Nem vagyok képmutató ember, nem olyan családba születtem, ahol ez divat lenne.
13/16 anonim válasza:
12 Nem csak egyedül te vagy a világon, arra még nem gondoltál? Másokra nagyon is tekintettel kell lenni. Mondjuk mert a gyerekeid kötődnek a nagyanyjukhoz, és értük képes vagy extra erőre. Azért mert nekem valakivel bajom van-akármiért-a gyerekeimet nem fogom választás elé tenni.Főleg míg kicsik. Aztán ha nagyok úgyis rájönnek saját maguk dolgokra... Látszik hogy szingli vagy-csak te..mit tudod te, hogy mi a valódi önuralom, tartás, erő, másokat védeni. Semmit nem tudsz..
14/16 anonim válasza:
Nagyon el vagy tévedve. Biztos, hogy nem mennék bele olyan dolgokba, ha lennének gyerekeim. Nekem fontosabb az, hogy meglegyen a saját lelki békém, senki miatt nem vagyok hajlandó ezt feláldozni.
15/16 anonim válasza:
14 Kösz, pontosan engem igazoltál. Majd akkor ha lesz gyereked akkor majd megtanulod, hogy mit jelent értük élni. bár nem hinném, hogy a hozzád hasonlü valaha gyereket vállalna/akarna a "belső békéje"miatt..
16/16 anonim válasza:
Hát, nem is akarok gyereket egy ilyen világban, ahol csak az érdek vezérel mindenkit. Az IQ szintén nem nyolcvan körül van, úgyhogy nem fogok gyerekeket csinálni azért, mert ez az elvárás, nem érdekel az, hogy mit vár el a társadalom. Nekem így jó az életem, ahogy van, nem kell nekem semmiféle kolonc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!