Vajon kötelező mindenkit meghívni és megvendégelni az én kontómra, a gyerek szülinapján, és lehet ebből még sértődés?
Nyár közepén, kisebb körű szülinapi zsúrt tervezek a gyerekemnek. Még kicsi, nagyon kicsi (kort nem írok, hogy ne azonosítson be senki aki esetleg olvasná:) )
Szóval a lényeg hogy én úgy terveztem hogy itt zajlana nálunk az esemêny, én sütnék egy tortát, vennék egy kis sósat, stb. Kidekorálnám a szobát, ilyesmi.
A szüleimet hívnám meg, itt lennénk mi hárman, plusz két barátom akikkel hetente találkozunk. Lenne mentes ital, a felnőtteknek úgyis ott a tüzes víz (utána úgyis felnőttes ünneplés lenne) 🤣
Párom mondta hogy lehetne az egyik étterem kistermében a buli és az egész nagy családot, tesójáékat, mindenkit meg lehetne vendégelni. Na most azért 15 főt megvendégelni nem kevés pénz kajával, tortával, plusz az italfogyasztás, helybérlés, meg amúgy sem gyereknek való szerintem ez a hatalmas zsivaly, ha megunja hogy nem otthon van ês ordít, akkor csesz.hetem az egészet. Főleg hogy egyik családtag sem rendez soha semmit, tehát sosem vagyunk meghívva sehová, jóval kevesebbet is találkozunk. Na most mivel nyilván én veszem meg az alapanyagokat, a dekort, mindent, így nem akarok ennyi emberre költeni, főleg hogy nincs se viszonozva, meg a kapcsolat is olyan...semmilyen...
Tehát elmennénk az ő családjához, felköszöntenék a kicsit, utána az általam szervezett bulival ünnepelnénk meg a szülinapot "zártkörűen".
Szerintetek ebből lehet még sértődés?
72 Kompromisszum, ahogy írtam. Nem kell nagyobb buli, de jöhessenek a párod szülei, plusz két főről van szó... ahogy írtad, van még idő addig, beszéljétek meg, kinek mi fér bele, ki miben enged.
Ha külön kasszát akartok fenntartani a gyerek mellett, úgyis meg kell tanulni, ez hogyan működik jól, ha a gyerek érdekeit is nézed. Ha neked belefér a dekoráció meg a barátnőid megvendégelése (az alkohol is!), de a férjed szülei megvendégelése már nem, ő meg nem tudná addig összespórolni azt a plusz 10 szem pogit... hát, nem tudom, akkor van mit átgondolnotok.
Ezt írtad
"Lenne mentes ital, a felnőtteknek úgyis ott a tüzes víz (utána úgyis felnőttes ünneplés lenne) 🤣"
Ez kicsit másként hangzik, mint amit most írtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!