Létezik az, hogy egy ember rokonom legyen valamilyen szinten úgy hogy ne tudjak róla?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor hogyan lehet ez?
Az van hogy valakire gyanakszok hogy lehet a rokonom volt valamilyen szinten, és az az illető most lenne mind2 nagyimmal egyidős. De a nagymamáimnak férje volt, szóval nem lehet.
2023. febr. 23. 13:24
11/14 anonim válasza:
Simán lehet, hogy nem simered.
12/14 anonim válasza:
19 vagyok,
16 evesen tudtam meg az egyik unokatesomat hogy letezik, itt lakik a mellettem levo varosba👍🏻🤣
13/14 anonim válasza:
Rengeteg rokonod lehet úgy, hogy nem is ismered. És akkor csak a tudott kapcsolatokról beszélünk. A házasságon/kapcsolaton kívüli flörtökből született szerelem-gyerekekről még nem is beszéltünk...
14/14 Manócska1 válasza:
nekem min a négy nagyszülőmnek 4-5 testvére volt. tehát lehet egy csomó másodunokatestvérem. egyet se ismerek. apai nagyapám egyel tartotta lazán a kapcsolatot,a többit sosem láttam mármint a testvérek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!