Van olyan közeli családtagod aki nem ismerősöd facebookon,de nem is jelöl vissza? Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
Igazából mindenki a ismerőse fb-n,csak pont én meg a szüleim nem. Mik szoktak az okok lenni általában ha valaki távolságtartó,hogy még az utcán sem köszön inkább elfordítja a fejét? Nem volt semmi konfliktus előtte..2023. febr. 21. 14:59
11/14 anonim válasza:
Nagymamám ágáról a rokonsággal nem beszéltünk amúgy sem már vagy 18 éve.
Majd, egyszer beállított az unoka a vőlegényével, hogy meghívnak minket az esküvőre. 50 ezer volt a kötelező beugró. Mi nekünk ez a kötelező 50 rugó nem tetszett, így nem mentünk el.
Azóta, egyáltalán nem beszélünk velük.
12/14 anonim válasza:
Az az oka, hogy már nincs facebookom és azóta szabad, boldog ember vagyok! :D
13/14 anonim válasza:
Nekem volt egy-két kattanásom, amikor úgy éreztem egyedül vagyok, letöröltem minden ismerősömet, megszüntettem az online jelenlétemet. Passzívan azóta is használom az oldalt. Beszélek 1-2 ismerőssel, meg leginkább egy hírolvasóként funkciónál az egész.
De valahogy nem vágyom rá, hogy ismerősöket jelölgessek. Nem mintha lenne jelentősége, hogy ismerős vagy sem, mert beszélni nem beszélünk, posztolni meg nem posztolok semmit amúgy sem.
14/14 anonim válasza:
Nekem olyan van kettő is, akit én nem jelöltem vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!