Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Esküvő/lakodalom meghívás...

Esküvő/lakodalom meghívás interneten keresztül?

Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék kérni... 6éve volt a polgári esküvőnk,mivel a család nagyrésze külföldön tartózkodott (unokatestvérek) érthető,hogy nem jöttek el. Ma kaptam egy meghívót interneten keresztül (egy kép messengeren) első unokatestvértől h szeretettel meghívnak a lakodalmukba,hozzáteszem 10percre lakunk egymástól. Férjem szerint illene elmenni,össze is kaptunk emiatt,viszont a kapcsolatot nem tartjuk kislányom 3éves meglátogatni soha nem voltak, mi ajándékot nem kaptunk tőlük és nekem rosszul esik,hogy annyira nem vették a fáradtságot,hogy legalább felhívjanak vagy eljöjjenek hozzánk. Tudom 21.század de mégis a szívemre veszem. Ti a helyembe elmennétek?
2023. febr. 7. 23:00
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
41%
Szóba se állnék velük.Csak amikor nekik fontos csak akkor kelletek?
2023. febr. 8. 09:48
 12/23 anonim ***** válasza:
89%

Amikor a mi esküvőn volt, volt akit telefonon, volt akit messengeren hívtunk meg. De ez a távolság miatt volt (200km+).

De ez ilyen esetben érthető volt mindenkinek.

De ez, hogy 10 perc?! Meg hogy semmi kapcsolat nincs kb köztetek?! Nekem eszembe nem lenne elmenni.

Visszairnék, hogy köszi a meghivást, de kihagynám.

2023. febr. 8. 09:54
 13/23 anonim ***** válasza:
78%

A meghívóval nincs baj, simán lehet pl spórolás is, hogy nem csináltatnak hagyományosat.

A kapcsolat teljes hiánya miatt viszont nem mennék. Kedvesen megköszönném, sok boldogságot kívánnék, és ennyi.

2023. febr. 8. 10:03
 14/23 anonim ***** válasza:
77%

Ezek után nem nagyon lenne kedvem menni.

Ez a messengeres meghívás a létező legigénytelenebb dolog. Pláne, ha 10 percre laktok egymástól. Meg egyébként is, ha 3 évig nem volt kíváncsi a gyereketekre, akkor most minek hív?

2023. febr. 8. 13:02
 15/23 anonim ***** válasza:
87%
Én olyannak nem mennék az esküvőjére, még ha személyesen is adná át a dombornyomott meghívót, akivel ennyire nincs kapcsolatom.
2023. febr. 8. 13:08
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Most juttok az eszükbe? Ugyan már. Nem mennék.
2023. febr. 8. 20:00
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményeket! Édesanyám tartotta össze a családot (az ő részéről) mióta meghalt kb.senki nem érdeklődik felőlünk,én próbáltam mindenkivel tartani a kapcsolatot telefonon is de egy idő után belefáradtam,h mindig csak én! Ők évi 4hónapot vannak itthon egyszerre,külföldön dolgoznak viszont inkább az fáj,hogy nem látogatták meg a kislányomat! Nem vártam volna el senkitől semmit,csak egy "hogy vagytokot". A meghívó levolt fényképezve úgy küldte el mondván nincs idejük elhozni de szeretettel várnak... Valahol a szívem mélyén vágyok,keret is lenne rá,viszont ezt a nemtörődömséget egyszerűen nemtudom feldolgozni!
2023. febr. 9. 10:35
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

Kezdelek nem érteni!

Szavaiddal élve "vágyol rá", pénzetek is megvan rá, akkor menj!

Ne kotorj elő sérelmeket - "nem látták a gyerekemet" - hanem tekintsd bulinak! Egyél, igyál, táncolj, érezd jól magad, a többivel ne foglalkozz!

2023. febr. 9. 10:39
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező (17-es válasz)!

Ennek így semmi értelme! Csak magaddal cseszel ki, hogy kimaradsz egy egyébként vágyott buliból. Akkor lenne vér a pucádban, ha visszaírnál, hogy nem megyek Juci, mert nem látogattátok a gyereket és én emiatt haragszom rátok, szakítsuk meg a kapcsolatot! De ezt úgysem fogod tenni és értelmét veszti a keménykedésed. Menj el és érezd magad jól! Használd ki a lehetőségeket amiket az élet nyújt és neked jó!

2023. febr. 9. 10:46
 20/23 anonim ***** válasza:
83%

17: Akkor menj el. Ha nem is feltétlenül miattuk, akkor azért, hogy a többi családtaggal együtt legyél, találkozz.

Egyébként te szoktad őket keresni? Te is átmehetnél hozzájuk, nem?

2023. febr. 9. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!