Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Esküvő/lakodalom meghívás...

Esküvő/lakodalom meghívás interneten keresztül?

Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék kérni... 6éve volt a polgári esküvőnk,mivel a család nagyrésze külföldön tartózkodott (unokatestvérek) érthető,hogy nem jöttek el. Ma kaptam egy meghívót interneten keresztül (egy kép messengeren) első unokatestvértől h szeretettel meghívnak a lakodalmukba,hozzáteszem 10percre lakunk egymástól. Férjem szerint illene elmenni,össze is kaptunk emiatt,viszont a kapcsolatot nem tartjuk kislányom 3éves meglátogatni soha nem voltak, mi ajándékot nem kaptunk tőlük és nekem rosszul esik,hogy annyira nem vették a fáradtságot,hogy legalább felhívjanak vagy eljöjjenek hozzánk. Tudom 21.század de mégis a szívemre veszem. Ti a helyembe elmennétek?
2023. febr. 7. 23:00
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Buliból nincs hiány... idén 8lakodalom,3keresztelő 🙈 mostmár nem keresem őket,mivel sokszor nem válaszoltak nem hívtak,írtak vissza azt mondtam elég. Ezért is vágyok valamilyen szinten,hogy lássam őket,viszont ha eddig nem érdekelte őket a sorsunk,akkor ott sem lenne másképp és ha látnám mennyire hidegen hagyja őket a jelenlétünk még rosszabb lenne. Tudom,lelehet szarni és kilehet kapcsolódni,viszont nekem ez kicsit nehezebb lenne.
2023. febr. 9. 16:58
 22/23 anonim válasza:
100%
A mostani e korszakban teljesen jó az email egy Kis képpel és vissza igazolás kéréssel.
2023. máj. 31. 16:21
 23/23 anonim ***** válasza:
25%
Meg vagy sértődve, hogy meghívtak egy lagziba? Tényleg felhaborító! Mit képzel hogy csak úgy meghív!!!
2023. szept. 11. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!