Mit gondoltok arról, hogy csak mi látogatjuk a rokonokat, és fordítva nem?
Igyekszünk minden hétvégén meglátogatni a rokonokat a szomszéd városba - neked elmentek otthonról? Mi a francért kell minden hétvégén ott dekkolni.
Aki nekem ilyenel jönne - pláne elvárná -, na az biztosan nem látna egy jó ideig.
Azért én azt hozzátenném, hogyha ragaszkodunk a heti látogatásokhoz, akkor nem biztos, hogy te húztad a rövidebbet. Egy vendégséget leszervezni is ugyanúgy munka, főleg ha sokan mennek.
A másik, hogy akkor ők nem is találkoznak egymással? Vagy ők séta távolságra laknak és csak ti költöztetek el messzebbre?
Én ezt így biztos nem csinálnám. Nekem teljesen abszurd, hogy a férjek nem viszik a családjukat hozzátok - miért? Még ha neki más dolga is van, vagy nem olyan jó a viszony, és nem akar órákig ott ülni, odaviszi, elmegy, majd visszamegy értük. Nekem az is furcsa amúgy, hogy MINDEN hétvégén találkozni akartok.
Férjemnek 2 tesója van, mindenhol gyerekek, akik tökre szeretik egymást, mondjuk nálunk a sógorok között is normális a viszony, de senkinek nem jut eszébe, hogy állandóan egymás nyakára járkáljanak. Nálunk annyiból szerencsés a helyzet, hogy anyósomnál szoktunk összejönni, ott hely is van meg kert is van, de nem minden héten! Ez nálatok nem kivitelezhető? Havi 1-2x odaszerveztek találkozót, aztán aki megy, az megy?
18as: Elég kicsike városról van szó, így ők gyalog/biciklivel látogatják egymást, mivel szoros a kapcsolat.
Köszönöm a válaszokat, kicsit megdöbbenve látom, hogy ez többnyire nem jellemző, hogy ilyen szorosan tartják/gyakran látogatják a családot. De mindenesetre elgondolkodtam és lehet ők már annyira elkényelmesedtek, hogy megyünk hogy meg se fordul a fejükbe, hogy ők jönnének. A jövőben lehet csak 2hetente fogjuk őket látogatni és akkor nekünk is többmindenre jut időnk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!