Mit szólnál ha a sógornőd a gyerekeidnek néhányszáz forintos gumifigurákat adna karácsonyra és szülinapjukra is, a legjobb barátnőjének pedig 75 ezer forintos ajándékot adna születésnapjára?
Semmit, nekem a tesóim olyanok, hogy ha nálam jönnek nem hoznak a gyereknek semmit, míg én sosem megyek üres kézzel.
Ezzel ellentétben a barátoknak mindig bevásárolnak, volt már olyan is, hogy mivel egy városban lakom az egyik barátnővel én mentem ki az állomásra elé, és vittem oda, konkrétan egy táska édesség volt nála, utána jött nálunk és egy csokit se hozott :D
Rosszul esik de nem tudok velük mit csinálni, nem szólok semmit. Én a magam részéről viszek, mert én rosszul érzem magam ha üres kézzel megyek valahova, ők hárman meg ilyenek, nekik a barátok a minden.
Semmit.
Mi van ha a gyerekek azt kérték anúgy?
Én nem vinnék, és magyarázza meg ő a gyerekeinek, hogy miért nem kaptak tőlem, ennyi.
Velem amúgy a (felsővezető multinál) nővérem megtette, hogy a lányomnak rendszeresen semmit sem hozott soha (egyszem unokahúga).
Amikor neki lett gyereke, én folytattam a hagyományt, ha neki belefért így, nekem is.
"Egyszem unokahúga" :D
Wow. Hasra kéne esnem? Tán kötelező minden látogatáskor ajándékot vinni a gyerekednek, mert sikerült szülnöd?
Rohadt vicces ez az egyszem unokahúga szöveg, mintha a te gyereked körül forogna a világ.
44
És az ilyennel azt hiszitek amúgy bosszút álltok bárkin is, vagy hogy fityiszt mutattok neki? :D Hidd el, le se xarja a nővéred a gyerekedet továbbra sem.
Én pl nem is bírom a gyerekeket, most érted, az hogy a nővérem bevállalt 3at, ki tehet róla?
És akkor minden látogatáskor úgy kéne mennem, hogy 3x mondjuk 5ezer ft ajándék? Mert persze ne gumifigura legyen, azt leszólja itt GYK-n , hogy paraszt vagyok.
Karácsonyról ne is beszéljünk, amikor gyereknek ugye elvárt a "rendes" ajándék, mert hát ugye jézuska meg kisfszom, szóval minimum 3 gyerekre b.sszál le 50ezret, és akkor ott vagy, hogy a tesód gyerekei elégedettek, többi ajándékkal még sehogy sem állsz.
"Nem kell ehhez sem milliomoséknak, se Lakatoséknak lenni. Egyszerűen el kell fogadnod, hogy nem mindenki végtelenül csóró proli."
Ismerek jó pár csóró prolit és jó pár gazdag embert. Konklúzió: a csóró prolik szórják a pénzt, felveszik a providentet, eladják a veséjüket, hogy megvehessék a legújabb ájfont meg lapostévét, hogy elkápráztassák a sok hozzájuk hasonló nyomorultat. A gazdag pedig jól megnézi, hogy mire költi el a pénzét. Azért is van neki. Rossz hír rád nézve, hogy a prolit bizony nagyon könnyű felismerni. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!