Mit szólnál ha a sógornőd a gyerekeidnek néhányszáz forintos gumifigurákat adna karácsonyra és szülinapjukra is, a legjobb barátnőjének pedig 75 ezer forintos ajándékot adna születésnapjára?
Nem túrkálnék más pénztárcájában.
Nem várnám el mástól, hogy költsön a gyerekeimre.
Pláne nem lenne pofám bírálni a kapott ajándékot.
"ilyen értékben nem szokás a baráti ajándékozás. Kivéve milliomoséknál"
Hát szaros 75 ezer Forint ma már nem a "milliomosék" kategória... :D
Főleg a mai világban ahol egy délutáni bevásárlás 10 ezer.
Ha odaadja az 5 éves iPhone-ját az már többet ér... :D
Gondolom nem minden nap ad neki ilyen értékben ajándékot, a hátterét meg nem tudjuk, hogy miért kapott annyiért amennyiért, azt sem tudjuk, hogy mit.
Megmondom őszintén én a baráti társaságomra szívesebben és többet költök, mint a családra, rokonokra akikkel egy évben egyszer találkozom.
Gyerekként imádtam a gumifigurákat; azok voltak a kedvenceim.
Az meg tökre nem érdekelne, hogy másnak mit ad.
30.
Na, ennek a mentalitásnak is megvan a hely. Úgy nagyjából azon a környéken, ahol az újszülöttnek 40 grammos aranykoronát készíttetnek a szülők, a kis Dzseniferke királynő lesz rögtön.
Heee?
Hát azt írta, hogy barátnők között belefér a 75ezer... mi a tököm meglepő ezen? Én is adtam meg kaptam is ilyen ajándékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!