Jól cselekedtem, vagy undorító vagyok szerintetek is?
Én 24 éves fiú vagyok. Van egy 22 éves barátnőm. 1 éve vagyunk együtt, 6 hónapja együtt élünk. Az utóbbi 1 hónapban a balhés 19 éves unokatesóm elkezdte zaklatni a barátnőmet. Például, amikor én nem voltam otthon, akkor az ablakon keresztül kukkolta és képeket készített. Volt olyan is, hogy a munkahelye előtt várta őt meg és akarata ellenére vele ment hazáig.
Szóltam neki vagy 10szer szépen, hogy hagyja abba, de ez nem használt. Egyszer amikor egy családi összejövetelen bókolt a barátnőm fenekére, akkor azt mondtam neki, hogy egy élettelen szenny és mi most elmegyünk, őt pedig többé nem akarom látni.
Ez neki nagyon rosszul esett és ezért mindenki rám haragszik. A szüleimen kívül a családból senki nem szól hozzám és nem akar látni. Szerintetek is hiba volt ekkor műsort rendezni egy családi összejövetelen? Bocsánatot kéne tőle kérnem?
Azért nem jelentettük fel, mert őszintén szólva van már egy kisebb priusza és nem akarunk neki rosszat. - ha én lennék a nőd full leszrnám, hogy van priusza.
Az ő baja, felőlem előzetesbe is kerülhetne, nem érdekelne, de ha zaklatnak, az ellen lépéseket teszek, és ha az illető emiatt a börtönben végzi, így járt.
Rhadtul nem izgat, sőt!
Még Te legyél elfogadóbb? Na nem!
Helyesen tetted! Neked van igazad!
Lehet hogy nincs megfelelő értékrendje, de Neked meg nem kell elfogadni ezt a viselkedést! Szépen kiálltál a barátnőd mellett, ügyes vagy!
Kérdező, választanod kell a barátnőd és az unokatestvéred között. Mert a kommentjeidből nagyon az tűnik ki, hogy legszívesebben te is az unokatestvéredet p@tyolgatnád. De a barátnőd ezt hosszú távon nem fogja megtűrni. Ha még sokáig zaklatják, megpattan, és keres mást, akinek nincs ilyen zaklató rokona.
Namost, ha te nem akarod, hogy a lány megugorjon, akkor minden erőddel őt kell védened. És nem azon rinyálni, hogy brühühü mi lesz szegény priuszos unokatestvéreddel.
Egyfelől igaza van annak, aki szerint a kiállásra büszke lehet a párod. Mármint nőként jól esne, ha a barátom így megvédene.
Ugyanakkor továbbolvasva - a barátnőd helyében én is fel akarnám jelenteni, és nagyon sértene, ha arra kérnél, hogy legyek türelmes.
Egyfelől neked van igazad a családoddal szemben, és jól tetted, amit tettél. Másfelől nincs igazad a barátnőddel szemben, én is azt gondolom, hogy a képek miatt fel kellene jelenteni.
Őszintén szólva, ha rólam képek készülnének, és a párom lebeszélne a feljelentésről, én szakítanék a férfival. Ki tudja, mi lesz a fényképpel. Főleg, hogy a te rokonod, amiről nyilván nem tehetsz, de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!