Jól cselekedtem, vagy el kellett volna mondanom neki?
A nagynénémet évek óta csalja a férje. 1 éve egy családi bográcsozáson pár pálinka után eldicsekedett nekem, hogy nagynéném mellett sok mindenkivel összejár, mennek rá a nők, és hogy ne mondjam el neki stb.
Végül nem mondtam el. De azért, mert nagynéném már más oldalról figyelmeztetve volt, hogy gyanúsan viselkedik a férje a munkahelyén más nőkkel, de nem foglalkozott a jelekkel, mert megbízott benne. Plusz féltem, hogy mi van, ha utána én leszek gonosznak, szrkavarónak bélyegezve.
Nagynéném végül besokallt és kidobta a férjét, most szegény sajnálkozik, hogy bárcsak hamarabb lett volna neki szólva, mert akkor már hamarabb elvált volna tőle. Mint kiderült, a lehető legpofátlanabb módon csalta, közös családi baráttal, szomszéddal, nagyon sok mindenkivel.
Most furdall a lelkiismeret, hogy tavaly el kellett volna neki mondanom, hogy ne egy ilyen alakra fecsérelje az idejét. Jól cselekedtem?
Hidd el, ha elmondtad volna, te lettél volna a bűnbak.
Hallgass jó mélyen és kész.
Nem vagy felelős más házasságáért.
Nagyon helyesen.Egy párkapcsolat két emberről szól abba egy harmadik fêlnek semmi keresni valója nincs csak rájuk tartozik.
Nem szabad bírót magán nyomozót játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!