Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Más is utálja a karácsonyt?

Más is utálja a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Hetek óta görcsben van a gyomrom, hogy találkoznom kell rokonokkal.

Egy kedves szavuk sincs hozzám.

2022. dec. 17. 22:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
Mi olyan nyomasztó azon, hogy ülsz otthon kényelmesen, zabálsz, filmezel, nem kell melózni, nincsenek körülötted idióták? Pontosan melyik része nyomasztó? Nem értem...
2022. dec. 18. 01:18
 12/19 anonim ***** válasza:
18%

"Ez a három ember képes két év után újra felhozni a covid oltásos fa.szságait. amiben burkoltan nekünk üzennek amiért mi beoltattuk magunkat."

Akkor sokáig már nem kell őket elviselnetek, az én oltott ismerőseim is hullanak, mint az őszi legyek.

2022. dec. 18. 01:21
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is volt ilyen karácsonyom, a párommal szakítottunk, rokonkhoz meg nem akartam menni kényszerből mosolyogni, és hallgatni a baromságaikat. Amúgy sem szerettem soha a karácsonyt, de ehhez végképp nem volt kedvem.

Azt választottam hogy egyedül leszek otthon, forrócsokizom, iszogatok valami gyenge alkoholt, kirakózom, filmezek, alszom, főzök valamit amihez épp kedvem van. Annyira rákészültem mennyire jó lesz, hogy a legjobb baratnőm is megirigyelte, így kettesben karácsonyoztunk, csajos napot tartottunk.

2022. dec. 18. 01:37
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
10esnél a pont.
2022. dec. 18. 01:45
 15/19 anonim ***** válasza:
58%
Én elmegyek a kötelezőkre. Viszek apróságokat. Életmód váltás miatt idén nem eszek sokat sehol sem. Csak mosolygok a sok rossz indulati rokonon amikor beszól. Amikor haza indulok a sok idegesítő dolgot elfelejtem.
2022. dec. 18. 04:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is itthon ülök, egyáltalán nem nyomasztó, hanem nyugis.

Azt csinálok, amit akarok, azt eszek, akkor megyek el itthonról, amihez és amikor kedvem van.

Nem kell idiótákkal bájolognom, akik amúgy egymás háta mögött fúrják a másikat, ha szexelni akarok 25-én ebéd után, akkor megtehetem, ha egész ünnepek alatt csak tévé előtt döglenék, vagy épp túráznék, azt is.

2022. dec. 18. 09:33
 17/19 anonim ***** válasza:
38%

12. Szép kis kitalació. Hazudjatok csak, értelmes ember nem hallgat rátok. Bizonyítèkaitok sose lesznek.

Szánalmas próbálkozás.

2022. dec. 18. 10:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne menj a rokonokhoz! Azzal töltsd az ünnepet, akik a legközelebb állnak hozzád! Barátnő, haverok stb.
2022. dec. 19. 21:47
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Utálom a karácsonyt.

Pedig nekem jó fej a rokonságom és szeretjük egymást, de még így is tömény agybaj ez a több napos batyus világjárás. Alig várom dec 26 estét, hogy vége legyen.

2022. dec. 21. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!