Hogy tud így élni egy szülő?
Engem és a testvérem annó rendőrök vittek be a gyámügyre, mert apánk hullarészegen feküdt valahol, anyánkról nem tudom merre volt.
Akkor én 2, testvérem 1 éves volt. Mikor a rendőrök ránk találtak a hideg lakásban, mindketten tüdőgyulladásos betegek voltunk. Sírtunk, a szomszéd hívta a rendőrséget.
Engem nevelő szülők vettek magukhoz 3 éves koromban, de a testvérem bent maradt, ott is nőtt fel.
Utána egyszer találkoztam vele és anyámmal 6 évesen.
Aztán soha többet nem érdeklődött felőlem. Testvéremmel sem tudom mi van, 6 éves korom óta nem láttam. Most vagyok 39.
Apámat pár éve kiderítettem hol lakik, elmentem meglátogatni és megkérdezni mi volt ez. De nem kaptam választ, ugyanúgy alkoholista maradt mint régen volt.
Anyámról se a testvéremről sem tudott semmit.
Anyámat nem sikerült felhajtanom. Tudom nem kellene ezzel foglalkoznom, de annyira kíváncsi lennék, hogymilyen magyarázatot tudna adni arra, hogy miért hanyagolt el.
Hogyan tudott elmenni az évek során amelett, hogy neki van két gyereke.
Letettem arról, hogy megkeressem, csak a válaszok érdekelnének.
Testvéremet is próbáltam felkutatni, eredménytelenül...
Ami a véleményetek erről?
Fogadd részvétem a feleséged halála miatt!
Rettenetesen nehéz helyzetben vagy, remélem azért a feleségednek normális szülei és rokonsága volt és tudnak neked segíteni!
Én is azt tanácsolom, hogy most ebben a helyzetben hagyd a fenébe az anyádat, testvéredet, nem hiányzik neked még azoknak is a terhe.
Aztán amikor már egy kis levegőhöz jutsz, a testvéredet meg tudod keresni.
Vannak szervezetek, talán a Vöröskereszt is ilyen, ami segítségedre tudna lenni.
Sokan nem tudtak volna lábon maradni a helyedben. De megcsináltad. Szar kártyákkal indultál, de mégis továbbvitted a véred, a gyerekeid büszkék lesznek az édesapjukra. Remélem képes leszel feldolgozni a negatív történteket, minél kevesebbet foglalkozz velük! Koncentrálj a gyerekeidre, hiszen ők fogják meghatározni a jövődet. Ne a multadban búslakodj. Vigyázz arra, hogy ne kelljen ugyanazokat átéljék, amiket Te, kíméld őket minden bajtól.
Én mindenképp tisztellek Téged, maradj erős és ne foglalkozz azzal, hogy mivel indultál. A végén úgyis majd az eredmény számít. 🕊️
Hát ezzel már semmit nem tudsz tenni, ez van. Te vagy az életbeli Vágási Feri.
Az vigasztaljon ha apád már 40 éve keményen alkoholizál és még mindig él akkor valószínűleg jó géneket örököltél tőle.
A tesódat illett volna rögtön felkeresni!
Biztosan ezt tettem volna
Lehet neki is nagyon rossz hogy nem kerested!
De mégis milyen választ vártál volna? Azért kisfiam mert... és akkor a szarházi apád megindokolja, hogy miért viselkedett így? Azért mert egy gyenge jellemű eltaposni való féreg. Én biztos, hogy nem kerestem volna meg, mert ha a szemem elé kerülne, 100%, hogy a helyszínen fojtottam volna meg.
A nevelő szüleid rendesen bántak veled? Szerettek, gondoskodtak rólad, el tudtak indítani az életben? Mert csak ez számít, nem pedig, hogy két ilyen söpredék hogyan viselkedett.
Apádat ezek után magas ívben szard le. Ha a pia miatt dögrováson lesz, baxd rá az ajtót és a temetésére se adj egy árva buznyákot se. Rakjon félre, vagy kaparja el az önkori.
Én a helyedben nem foglalkoznék ilyen szülőkkel. Én is hasonló helyzetben voltam, minket a rendőrség vitt el otthonról alkoholista apától és nemtörődöm anyátol, intézet stb. Felnőtt nő vágyik saját családdal, magasról lesz*rom őket, nem érdemelnek annyit, hogy akár csak 1 percet elvegyenek az életemből. Ezt javaslom neked is.
Részvétem a feleséged miatt, a gyerekeidnek nagy szükségük van most rád velük foglalkozz, ők megérdemlik.
Kitartást és sok erőt kívánok a továbbiakban
Nevelő szüleim igen 7gy neveltek fel mint a saját gyereküket. Nevelő anyám bölcsöde vezetőként dolgozott, így neki volt fogalma a nevelésről.
Nevelő apám már más tészta.
A lényeg ő is ivott. Nagyon sokszor talicskával hozták haza, behugyozva, stb...
Még volt egy két olyan dolog, amiről mai napig nevelő anyám sem tud, de ezt nem részletezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!