Hogy tud így élni egy szülő?
Engem és a testvérem annó rendőrök vittek be a gyámügyre, mert apánk hullarészegen feküdt valahol, anyánkról nem tudom merre volt.
Akkor én 2, testvérem 1 éves volt. Mikor a rendőrök ránk találtak a hideg lakásban, mindketten tüdőgyulladásos betegek voltunk. Sírtunk, a szomszéd hívta a rendőrséget.
Engem nevelő szülők vettek magukhoz 3 éves koromban, de a testvérem bent maradt, ott is nőtt fel.
Utána egyszer találkoztam vele és anyámmal 6 évesen.
Aztán soha többet nem érdeklődött felőlem. Testvéremmel sem tudom mi van, 6 éves korom óta nem láttam. Most vagyok 39.
Apámat pár éve kiderítettem hol lakik, elmentem meglátogatni és megkérdezni mi volt ez. De nem kaptam választ, ugyanúgy alkoholista maradt mint régen volt.
Anyámról se a testvéremről sem tudott semmit.
Anyámat nem sikerült felhajtanom. Tudom nem kellene ezzel foglalkoznom, de annyira kíváncsi lennék, hogymilyen magyarázatot tudna adni arra, hogy miért hanyagolt el.
Hogyan tudott elmenni az évek során amelett, hogy neki van két gyereke.
Letettem arról, hogy megkeressem, csak a válaszok érdekelnének.
Testvéremet is próbáltam felkutatni, eredménytelenül...
Ami a véleményetek erről?
Apukám erre azt mondaná, az nem szülő…
Pszichológussal beszelgettél már?
Csak azért kérdezem mert én nemrég kerestem fel egyet és rájöttem , hogy sok mostani problémám ott gyökerezik h csak egy szülő nevelt fel engem. A tudatalattim még mindig azt súgja, hogy nem vagyok elég jó, de legalább már észreveszem és tudom mit kell csinálni.
Kívànok Neked lelki békét és sok sok szeretetet, ami valamelyest pótolja az elmaradottat!
A te életed mindeközben hogy alakult? Arról nem nagyon írtál, de azt hiszem amíg nem kapsz választ a benned lévő kérdésekre, nemigen fogsz tudni tovább lépni, pedig hát ideje lenne. Az alkohol öl, butít és nyomorba dönt, tartja az a bizonyos mondás, és erre a helyzetre nagyon igaz. Ki kellene találnod hogy akadj a nyomukra, a kérdések miatt, bár lehet jobb lenne hagyni mindent a múltba veszni, és továbblépni előre.
Ha volt is valaha tartás bennük, az megszűnt a következő felessel együtt, ez az ami az alkoholistákra jellemző. Talán ők is ezt a mintát látták, talán azt hitték az életük sehova nem vezet, és így feladták a lehetőségét is hogy valamit adjanak nektek.
Nos. Én ugye 39 vagyok, de még életemben nem kóstoltam alkoholt. Egy sör de még egy diannás cukor sem.
Van 4 gyerkőcöm, ( 3, 5 évesek, és ketten 8 hónapos ikrek. ) akiket imádok. A feleségem féléve hagyott minket itt. Elhunyt.
Azóta nehéz megküzdeni a minden napokkal, a gyásszal mindennel.
Pár napja gondolkoztam el azon, hogy hogyan alakul az életem, ha az égi rulett nem egy alkoholista anyát és apát oszt nekem.
Ezek nem szulok, csak szerettek baszni.
A felesegedet Isten nyugtassa.🖤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!