Tényleg ennyi ember szerint normális kockás füzetbe írogatni, hogy kitől mit és milyen értékbe adott ajándékba?
28!
A kérdésem lényege az lett volna, hogy ő is számon tartja az ajándékokat, csak épp nem jegyzi fel füzetbe.
32-re való pontozásra reagálva:
Most akkor az a normális, ha nálam jóval jobbmódú isminek adok egy utalványt 10 ezerért, ő ad nekem egy párszáz forintos csokit, (mindkét alkalom szülinap). És amikor megint jön az ő szülinapja, akkor én (az anyagilag rosszabbul álló fél) megint adok neki valamit 10 ezerért?
Itt mindenki így csinálja?
Nem vagyok értetlen. Teljesen értem, hogy miért született a kérdés.
Aztán 17-es felhozta a 10 ezer forintos utalvány vs. Milka csoki példát. Erre csapott rá a 28-as, hogy ő bezzeg akkor is odaadná másodszor is a 10 ezres ajándékot, ha ő csak egy milkát kapott (hab a tortán, hogy ugye a nála jobbmódú rokontól).
Erre írtam, hogy csicska akkor, amire le lettem pontozva.
És ezért kérdeztem meg most, hogy akkor ezek szerint az-e a norma, hogy ha kap valaki párszáz forintért valamit, akkor is rendre 10 ezer forintos ajándékot ad-e annak az illetőnek.
"akkor elég csicska vagy. (Tehát jól értem, jómódú rokonnak adsz 10 ezerért szülinapra. Ő ad neked szülinapra egy tábla Milkát. De te a következő szülinapra ugyanúgy 10 ezerért adsz a jómódú rokonnak ajándékot."
Jól érted. Engem rohadtul nem érdekel, ki mennyit keres. Nem várok el többet a gazdag rokonoktól. Maguknak keresik a pénzt, nem az én ajándékaimra. Nem vagyok pitiáner szarrágó, olyan ajándékot veszek, amilyet a lelkem enged, és nekem nehéz lenne este elaludni úgy, hogy bosszút állok, mert nem kapok meg valami drága szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!