Milyen programot szerveznétek így?
Mikor fejeződik be a felújítás? Ha karácsonyig (két és fél hónapon belül) meglesz, én azt kérném, hogy utána láthassam vendégül őket a lakásomban.
De gondolom a szüleiteknek is bemutatja, és ha akkor pont ott lennétek, egyúttal nektek is be lenne mutatva. Szóval az is jó megoldás.
Egy kétéves gyereket 2 órára már simán rá lehet bízni megbízható, általad jól ismert, felelősségteljes emberre (aki lehet a kolléganő, a barátnő, a mama-papa, bárki, akiben TE megbízol, akit JÓL ismersz), és akkor onnantól kezdve akár közeli étterem, kávézó, vagy bármi belefér, a kérdés csupán az, hogy akarsz-e, hajlandó vagy-e egyetlen huncut garast is a találkozóra fordítani.
3: Gondolom - bár csak tippelem - a kérdező nem akar nagyszabású előkarácsonyi feneket keríteni a vacsorának, mert akkor ott ki kellene rukkolni. Egy ilyen alkalommal fontos, hogy minden tökéletes legyen, ne készüljön semmi túl, ne égjen le, ne legyen nyers, ... jobb ezt olyan helyre bízni ott helyben, amit ismersz, ahol ismered a pincéreket, urambocsá akár a tulajt is...
Gyerekbarát étteremre gondolnék, ma már ilyen is van, és ha súlya van a dolognak (ahogy érzem), akkor egy próbaevést - próbaebédet vagy próbavacsorát - tartanék ott (Amerikában ez divat is esküvőknél próbavacsorát enni - pont azért, hogy ne az "éles" esküvőn érje "fal adja a másikat" méretű orbitális pofon a leendő ifjú párt, hogy hát én nem ilyen "lovat" (éttermet, ételt) akartam.)
Persze ezt a próbaevést is - mindent is - ki kell fizetni, mert ma már soha sehol semmi nincs ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!