Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak ha szerelmes...

Mit csináljak ha szerelmes vagyok vagyok a nagybátyámba?

Figyelt kérdés
Három évvel idősebb nálam de be jön nekem. Jókat szoktunk beszélgetni, nevetni és titkok megosztani egymással. Pár hete szerelmes lettem belé és nem tudom elfelejteni.
2022. szept. 11. 09:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#4, Vagy inkább Trónok harcát. ;)
2022. szept. 12. 19:46
 12/14 anonim válasza:
100%
Felejtsd el, keress magadnak mást, mert ezt a családod sem díjazná, sőt szerintem a nagybácsid se.
2022. szept. 14. 18:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a probléma hogy nem érnek más ingerek, és olyan szintű lelki közelségbe kerültél vele, amilyennel a fiúddal kellett volna. El fog múlni idővel az érzés-ami több szempontból is kényes- amint találsz valaki mást. Ám ha nem ismerkedsz, és teret adsz a tilos érzelmeknek, az óriási pusztítást hoz az életedbe. Elveszíted a nagybátyád-kétlem hogy vér fertőzne mint egy Targaryen- és rettentő szégyen lesz rád nézve.
2022. dec. 4. 23:43
 14/14 A kérdező kommentje:
4 hónapja szerelmes vagyok belé és annyre jobban...
2022. dec. 5. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!