Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Én lennék a saját nagyapám?

Én lennék a saját nagyapám?

Figyelt kérdés
Ha 40 évesen feleségül vennék egy ugyanilyen korú elvált nőt, akinek van egy 20 éves lánya, és a 60 éves apám feleségül venné a mostohalányomat, akkor a mostohalányom lenne a mostohaanyám, tehát az unokám és a nagyapám is én lennék?

2022. júl. 31. 07:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
87%
Huhh ez így hétvégére komoly. A léyneg hogy vér szerint iylen nincs.
2022. júl. 31. 15:59
 22/30 anonim ***** válasza:
74%

Ez egy dal volt, itt van az egész családfa levezetve:

[link]

2022. júl. 31. 18:06
 23/30 anonim ***** válasza:
96%

Az eredeti történet Mark Twaintől származik:

A SAJÁT NAGYAPÁM VAGYOK

(Mark Twain után)

Élt egyszer egy ember egy amerikai városban. Negyvenkét éves, erős, egészséges férfi volt és mégis öngyilkos lett. Az okot egy levélben közölte. A levél így szólt:

Sokáig özvegyember voltam. Az édesapám is nálam élt, aki most 60 éves, fess, magas ember. A haja már ősz, de az arca még fiatal és szén-fekete szeme van.

A második feleségem 40 éves, barnahajú, szürkeszemű, kedves jó asszony. Nagyon szeretem a feleségemet. A feleségem lánya – vagyis az én mostohalányom – 20 éves szőkehajú, világoskék szemű szép nő. Ezt a lányt az apám feleségül vette. Így most az apám – a mostohalányom férje – az én vőm lett. És a mostohalányom – az apám felesége – az én mostohaanyám lett. Egy évvel ezelőtt a második feleségem egy szép kis fiúgyereket szült nekem. A fiam és az apám felesége testvérek, így a fiam az apám sógora, de ugyanakkor – mint a mostohaanyám testvére –az én nagybácsim.

Most a mostohalányomnak is fia született. Ez a gyerek – mint az apám fia – az én testvérem, de ugyanakkor – mint a mostohalányom fia – az én unokám is. De ez még semmi. A feleségem, aki a mostohaanyám anyja, az én nagyanyám. Tehát én egyidejűleg a feleésgem férje és unokája vagyok. De ha a feleségem az én nagyanyám, akkor én – a nagyanyám férje – a saját nagyapám vagyok. Ezt nem bírom ki tovább. Öngyilkos leszek.

2022. júl. 31. 18:52
 24/30 anonim ***** válasza:
93%
Na végre az utolsó válaszadó által megértettem, hogy lehet a saját nagyapja. De elég kacifántos az biztos.
2022. júl. 31. 22:08
 25/30 anonim ***** válasza:
91%

Igen, s ebből lett a dal, amit én, meg egy másik hozzászóló megosztott.

I'm my own grandpa

2022. júl. 31. 23:26
 26/30 anonim ***** válasza:

Ezen a felvételen be is mondja, hogy Mark Twain volt a múzsa:

https://www.youtube.com/watch?v=rALCtcMoMh8&list=RDrALCtcMoM..

2022. aug. 17. 08:28
 27/30 anonim ***** válasza:
31%

Aha! De, aki ilyeneket ír, az se normális és aki ilyeneket hallgat, az is beteg. 🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️

2022. aug. 17. 08:36
 28/30 A kérdező kommentje:
#27 Nézd meg az Időhurok (Predestination) című filmet, hogy lássál valami igazán beteg dolgot :) (és ebben a filmben is elhangzik ez a dalocska, a háttérben...)
2022. aug. 17. 13:15
 29/30 anonim ***** válasza:
90%
Ez csak egy hülye dal lehet, én nem hallgattam bele, mert nem érdekel, egyébként láttam már a filmet, én arra filmre azt mondom, hogy érdekes, mintsem beteg.
2022. aug. 17. 19:44
 30/30 anonim ***** válasza:

A mostohádhoz neked rhadtul semmi közöd, mivel nulla vérségi kötelék van köztetek...

Egy idegenről beszélünk.

2023. szept. 16. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!