Én lennék a saját nagyapám?
Levezetem a szöveget:
I). A 40 éves feleséged vonala:
I/1. A 40 éves feleséged 20 éves lánya (apád mostohalánya), tehát a Te 40 éves feleséged után neki a ő 20 éves lánya a Te "mostoha lányod - mostoha gyermeked", hiszen a feleséged gyermeke. Ha az a 20 éves gyermeketek szült, akkor a baba lesz az unokátok (levezetve: feleséged-lányotok-unokátok)
I/2. A Te 40 éves feleséged, akinek a 20 éves lányát apád vette el, apádnak az anyósa lett. Neked ezáltal apád lett a vejed, hiszen a lányotokat vette el.
I/3. A 40 éves feleséged 20 éves lánya (a mostoha lányod) szült egy babát. Ez a baba a feleségednek (és Neked is) az unokája.
Te pedig (a 20 éves "mostoha lányod" útján) apádnak az apósa lettél, mert a 20 éves lányotokkal házasodott, a 40 éves feleséged pedig az anyósa let apádnak.
II). Apád vonala:
II/1. Apád után az ő felesége (az 1. pontban "mostoha lányod") a féltestvéred is, hiszen apádnak vagy a fia, de a 20 éves nőnek a feleséged az anyja. Tehát a feleséged lánya és apádnak a fia (Te), ugyebár testvérek (féltestvérek).
II/2. Apád feleségének (a 20 éves nőnek) a gyermeke apádnak lánya, de apád után a féltestvéred, mert apádnak ő gyermeke.
Ezek után:
- a mostoha lányod (20 éves) egyúttal a mostoha anyád is,
- fentebb írtam, hogy a feleséged után a baba az unokád lenne, tehát az unokádnak nagyapja vagy (kérdésed utolsó szavaiból kiindulva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!