Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek ez annak a jele...

Szerintetek ez annak a jele hogy megutáltam a nevelő apamát? Vagy miért nem szeretek vele egy légtérbe lenni?

Figyelt kérdés
Tehát eléggé lelkis lány vagyok, minden olyan dolgon tudnák sírni, de nyilván nem mutatom ki, az igazi apámmal nem tartjuk a kapcsolatot, sokszor probált màr felkeresni de anyám nem engedte, tudom hogy van fent facebookon meg igy kb tudok rola egy pár dolgot, illetve a tesojairol meg a tobbi "rokonomrol" ugymond.. de en ugy vagyok vele hogy én biztos nem tudnám magamtol felkeresni egyiket se. Na de lényeg a lényeg a lényeg, elvileg én kiskoromba imádtam a nevelő apukám, meg ő is engem. De most igy tini koromra, vagy is inkább 9,10 éves korom óta ez változott, Rengeteget veszekedtunk sokszor anyám ugy megvert apám miatt mert h en "beszoltam" neki hogy a földig húzott. És azt még hagyjuk, 10,9 éves lehettem maximum. Minden miatt kotekedett velem, bunko volt, be szólt, én meg nem hagytam magam. Mostmár nagyobb vagyok, inkább a szobámba vagyok, ha valaki jön ki se megyek, nehogy megint vita legyen, mert nem szeretném magamat le égetni. Megprobálok nem menni velük sehova. De vannak neha olyan szituk amikor pl a nevelő apám visz orvoshoz, vagy ilyen helyekre, es ha egyedul vagyok vele,vagy ha jon az öcsém, egyszerűen rosszul érzem magam a jelenlétébe. Vagy ha mellé kell üljek előre, egyszerűen rossz érzésem van, es mindig azt várom hogy érjek màr haza. Nem szeretek vele sehova egyedul menni mert egyszerűen rosszul érzem magam körülötte. Mamám szerint ez azert van mert egyaltalan nem szeretem, es irrital. Szerintetek?
2022. jún. 19. 13:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek kérdező! Talán azért vagy így, mert az ember alapból jobban ragaszkodik az anyjához, mint egy olyan emberhez, aki később került be a képbe, de itt tettek mindketten elég ocsmányságot, és ahogy olvasom, nagyon meg sem bánták... Maradjanak csak mindketten magukra, ne legyen bűntudatod egyikért sem!
2022. jún. 19. 16:14
 12/18 A kérdező kommentje:
11. Igazából annak ellenére amit csináltak/csinálnak velem, sokszor gondolok rájuk pl ha megyek valahova kirándulni vagy valami, viszek nekik ajándékot, öcsémnek is, vagy ha pl maradt valami ami mar nincs, akkor inkább azt mondom h nem kell, csak h ők kostolják meg vagy valami. Tehát oszinte leszek, nevelő apámat tenyleg utálom nem szeretem. Anyámat se szeretem, de valahogy ha vele elmegyek akárhova semmi olyan rossz érzésem nincs mint pl amikor a nevelő apámmal vagyok. Őszintén szólva, amiket hallottam az igazi apukámrol, elvileg vicces, jo fej, fain, és amúgy tudni kell h én nagyon nem anyám fajtájára hasonlitok hanem inkább apámékra, tehát gondolom ezert is vagyok másabb mint ők. De tényleg rengeteget segitek a szüleimnek a cég téren, meg minden hogyan, annak ellenére hogy miket csinálnak. És nem tudom, nem szeretem őket de mégse lenne szívem rosszat tenni. De amúgy sok barátnőm mondta már hogy nagyon lelkis vagyok. Amúgy nagyon szépek koszonom a válaszokat, illetve hogy megértetek engem, és hogy nem az a véleményetek hogy "Kapsz kaját, csokit csipszet, olyan ruhát amilyet kérsz, akkor mitt pattogsz meg sírsz"
2022. jún. 19. 16:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyet írna, az nagyon primitív! Nagyon rendes lánynak tűnsz, látszik, hogy jószívű vagy. Szégyelljék magukat az otthoniak, hogy így bánnak veled! Esetleg apud családjával felvenni a kapcsolatot? Egy próbát megér, veszteni nem vesztenél semmit vele. 🙂
2022. jún. 19. 16:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Érthető teljesen hogy nem ekdveled.
2022. jún. 20. 00:17
 15/18 anonim ***** válasza:
36%
Ez nem kérdés, ez regény...
2022. júl. 1. 21:31
 16/18 anonim ***** válasza:
36%
Bantott teged szexualisan kidebb korodban?
2022. júl. 1. 22:42
 17/18 A kérdező kommentje:
16.dehogyis
2022. júl. 2. 20:12
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak azoknal szokott furcsa erzes,utalat meg elofordulni ha nem mas rosszat erez a gyerek vagy a tombolokorszak miatt nem jonnek ki ha gyerekkoraban bantalmazzak,csak erre kepekben nem biztos hogy emlekszik a gyermek,de az agya az erzelmekre es a szemely kozelebb lepesere regalni fog.

Az biztos hogy nem normalisak.A neveloapad anyukadnak a veresben tarsa mert hallgat rola es nem ved meg,sot inkabb bantalmaz a szavakkal o is mint anyukad. Ez nem csalad amiben elsz. Kihez tudsz menni?Hany eves vagy?

2022. júl. 2. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!