Ebből lehet vérfertőzés?
Figyelt kérdés
Barátnőm 3.unoka testvérem. Az én Margit dédmamám és az ő Éva dédmája édes testvérek voltak. Az én nagymamám meg az ő nagypapája első unoka testvérek. Apum meg az ő apja második unoka testvérek, én meg a barátnőm harmadik unoka testvérek vagyunk.
Úgy gondolom szegről végről egy faluban mindenki rokon. Az első nyilvan nem de a második unoka testvér sem olyan közeli hiszem a nagyszülők unokái azok akik második unoka testvérek . Papámnak a mamája és mamámnak a mamaja is édes testvérek voltak. S papam mamám második unoka testvérek
2022. máj. 28. 13:24
11/12 anonim válasza:
Valahol egyszer olvastam, hogy két random embernek itt Mo-n visszavezetnék szépszülőkig a családfáját, akkor már egyből lehetne találni legalább 1 közös őst, mégfentebb vezetbe már tényleg 100%, hogy lenne valaki, még-még fentebb a világon is lenne egy random emberrel. Szóval, harmad unokatesótól már ok, már rokonnak sem számít kb.
12/12 anonim válasza:
Kicsit rosszol írtam, leegyszerűsítve. Nem konkrét szépszülők, hanem szépszülőkig visszavezetve, pl. A kollégád szépmamája és a tiéd testvérek v unokatestvérek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!