Nagyon kínos, ha majdnem mindennap összefutok az unokanővéremmel, és csak köszönünk egymásnak?
Nem vesztünk össze, igazából régen is viszonylag keveset beszéltünk, és ritkán találkoztunk.
Azóta jóval kevesebb a rokonlátogatás, mert nagymamám 70 feletti már külön-külön hívott meg mindenkit magához, az évenkénti "partykra" meg jellemzően csak a szüleink mennek el, mert testvéremmel nem vagyunk éppen társasági emberek, és őszintén szólva az apai nagymamám rokonságával sosem volt túl szoros a kapcsolat.
1-2x volt, hogy meghívott minket magukhoz, mert a gyerekeinek születésnapja volt, de nem mentünk el.
A helyzetet bonyolítja, hogy vagyok hetero, és ezt eddig elég jól titkoltam, de vhogy 40 körüli nők ezt mindig észreveszik. nem szeretném, ha megtudná, azt főleg nem, ha elmondaná bárkinek.
igazából elfogadtam régebben, hogy nem fogok vele találkozni, de pár éve az irodánkban kezdtem el dolgozni, így el kell haladnom naponta 2x is a boltja és a gyerekei iskolája előtt, van, hogy naponta 2x találkozunk.
láthatóan ő is zavarban van, mindig köszön, hol vidáman, hol kevésbé, meg volt, hogy távolról, a boltja ajtából bámult, mikor sétáltam haza.
A legkínosabb az volt, mikor a nagymamámmal beszélgetett (mamámmal szoktam bezsélgetni), és elmentem mellettük, és nem tudtam, megálljak-e, így inkább köszöntem, és továbbmentem.
Nem szeretnéd vele tartani a rokoni kapcsolatot egyáltalán, az a kínos hogy találkoztok?
Miből venné észre azt amire gondolsz? Nem biztos hogy mindenki észreveszi.
A jövőben bármikor lehet egymásra szükségetek, sose tudod kire számíthatsz az életben.
Elhívhatnád kávézni vagy például "gyere át szombat délután beszélgetni" - ha szretnéd a kapcsolatot tartani vele.
Nem kínos. Én van hogy fel sem ismerem őket. Olyan is volt már, hogy jöttek oda köszönni, beszélgetni, és fogalnam sem volt kik azok, szóval vettem a bátorságot és megkérdeztem, hogy bocs ti kik vagytok.. Kicsit cikin jött le hogy második unokatesók, tudoood xy lánya. Azt se tudtam léteznek.
Szóval szerintem egy köszönés még teljesen rendben is van.
“ A legkínosabb az volt, mikor a nagymamámmal beszélgetett (mamámmal szoktam bezsélgetni), és elmentem mellettük, és nem tudtam, megálljak-e, így inkább köszöntem, és továbbmentem.”
Benned van valami komoly komplexus. Már miért ne mennél oda a nagymamádhoz megölelni, amikor az unokatestvéreddel beszélget?
Ez mind csak benned játszódik le, az unokatestvéred meg azért néz, mert lát, és ismer.
1-es. NEM elfogadott a homoszexualitás, noha az a százalék alatti kisebbség erőlteti.
Ő maga is tudja, hogy az életvitele természetellenes, ezért a család előtt titkolja.
Emiatt komoly komplexusai alakultak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!