Mit tegyek, ha az unokanővérem a Tinder függője lett?
Figyelt kérdés
Az unokatesómmal gyermekkorunk óta szinte legjobb barátnők vagyunk. 2015-ben lett egy komoly kapcsolata, amely 4 és fél évig tartott. Megcsalta a barátját... 2019. februárjában töltötte le a Tindert, és azóta nem bír leállni vele. Egy héten találkozik kb. 2 (néha 3) fiúval. Vannak akikkel le is fekszik. Figyelmeztettem, hogy ez nem fog túl jó hírnevet adni neki, és baja lesz belőle, ha ennyi embernek szétteszi a lábát. Amire a válasza az, hogy ő csak jól akarja érezni magát, és ha úgy érzi eljön a komoly, akkor lenyugszik. (Most 22 éves)
Mit tegyek, hogy felfogja mit csinál, és leálljon?
Mondjuk ne dumálj bele egy felnőtt ember szexuális életébe, ugyanis semmi közöd hozzá.
2020. máj. 14. 21:41
2/23 anonim válasza:
Add meg az elérhetőségét!
2020. máj. 14. 21:42
3/23 A kérdező kommentje:
Kedves első!
Nem beledumálok, de nekem fontos a családom, és nem szeretném, ha csúnya jelzőkkel illetnék, vagy netalántán valami betegséget összeszedjen!
Szerintem ez teljesen érthető...
2020. máj. 14. 21:46
4/23 anonim válasza:
De, ez erőteljesen a beledumálás. A "nem szeretném, ha csúnya jelzőkkel illetnék" a legtöbbször egyenlő azzal hogy "jajmitszónakaszomszédok" Az ő dolga hogy ezt kezelje. Ami a betegséget illeti: csak nem olyan hülye hogy gumi nélkül szexel.
2020. máj. 14. 21:50
5/23 anonim válasza:
Szia.
Nem tehetsz semmit, majd 25-30 körül komolyodni fog, nincs ebben semmi csak legszebb éveit kihasználja kalandokra, mai világban már ilyen múlttal sem lesz gond neki később találni férfit.
2020. máj. 14. 21:53
6/23 anonim válasza:
22 évesen tisztában kell lennie a védekezés nélküli szex következményeivel, lehetséges veszélyeivel. Nem kisgyerekről van szó, ő is tudja ezeket, és valószínűleg védekezés nélkül nem fog lefeküdni azokkal az emberekkel. Amit tehettél, már megtetted, ennél többet sajnos nem tudsz, ez az igazság. Ha ismerkedni szeretne, akkor mondhatsz neki bármit, úgyis ismerkedni fog, benne van a korban. Kalandozni, kipróbálni minél több mindent, amit a komoly 4 és fél éves kapcsolat alatt nem volt lehetősége, ez valahol rendjén is van, ne ítéld el érte. Lehet neked ez nem tetszik, de ha neki igen, akkor hagyd rá. Ő majd eldönti mi neki a jó. Ha pedig neked lesz igazad, és megbánja a végén: a saját hibájából tanul az ember. Tanulni fog belőle, és komolyat keresni, ahogy ő is említette.
2020. máj. 14. 21:58
7/23 Savlekotő válasza:
Sajnos felnőtt,amugy mi a probléma keress pasit ha irigykedsz,nem kért erkölcs rendőrt maga mellé,inkább most élje ki magát mint 30 40 50 évesen feleségként üljön rá a f körhintára és rúgja fel a családját mondjuk.. Teljes normális hogy vannak szexuális igényei és nem a sarokba ül maszturbálva.
2020. máj. 14. 22:04
8/23 anonim válasza:
Tényleg ne akard megmondani, hogy mit csináljon. 22 évesen ő felelős saját magáért, feltehetően a védekezés fontosságával is tisztában van. Ennyi, nem kell beleszólni az életébe.
2020. máj. 14. 22:06
9/23 anonim válasza:
Elpazarolta a legjobb éveit egy kapcsolatra, mi megfeneklett. Én is így jártam, azóta én is tinderről dugok lányokat. És? Nem ásom el őket utána a kertben. Én élvezem, ők élvezik. Senkinek semmi köze hozzá.
2020. máj. 14. 22:06
10/23 A kérdező kommentje:
Ide ne keverd bele az én párkapcsolatomat. Teljesen kiegyensúlyozott az életem.
22 éves létére igen gyerek feje van még, nem akarok neki rosszat. Nem szólok bele, nyilván azt csinál, amit szeretne, de ez már SOK.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!