Mit tegyek, ha az unokanővérem a Tinder függője lett?
Az unokatesómmal gyermekkorunk óta szinte legjobb barátnők vagyunk. 2015-ben lett egy komoly kapcsolata, amely 4 és fél évig tartott. Megcsalta a barátját... 2019. februárjában töltötte le a Tindert, és azóta nem bír leállni vele. Egy héten találkozik kb. 2 (néha 3) fiúval. Vannak akikkel le is fekszik. Figyelmeztettem, hogy ez nem fog túl jó hírnevet adni neki, és baja lesz belőle, ha ennyi embernek szétteszi a lábát. Amire a válasza az, hogy ő csak jól akarja érezni magát, és ha úgy érzi eljön a komoly, akkor lenyugszik. (Most 22 éves)
Mit tegyek, hogy felfogja mit csinál, és leálljon?
"Nem szólok bele, nyilván azt csinál, amit szeretne"
Akkor mi ez a vircsaft amit itt rendezel?
Lány mindenkivel szexel = szeretné jól érezni magát, ne dumálj bele
Ugyanez fiúval: egy mocskos szemétláda, megbízhatatlan, fukboy.
Vagy
Lány mindenkivel szexel= büdös k
ugyanez fiúval : menő, "egy olyan lakat, amit minden kulcs nyit az rossz lakat, de ha van egy kulcsod, ami minden lakatot nyit akkor az jó kulcs"
a kettős mérce sok szituba előjön
"Mit tegyek, hogy felfogja mit csinál"
Miért, mit csinál? Szerinted mi lesz? Kiállítanak róla egy okiratot, hogy ringyó, emiatt sehová nem veszik fel dolgozni, és tönkremegy a jövője, vagy mi? Szerintem nem lesz semmi súlyos. Az ég sem szakad le.
"ez nem fog túl jó hírnevet adni neki"
"csúnya jelzőkkel illetnék"
Jujjuj, jajjajaj! 😱 Egész életemre lemondanék a szexről, csak nehogy a harmadik szomszéd mormogjon rám valami csúnyát az orra alatt! 🙄😀
Gúnyolódom itt úgy, hogy két férfi volt az életemben, és már családom van. Kitörölhettem a jóhíremmel, és másokra sem volt nagyobb hatása a rosszhírüknek. Gondoljanak az emberek, amit akarnak. Amúgy nem találkoztam még nővel, akit ne illettek volna csúnya jelzőkkel, akár k.... volt, akár szűzk..., frigid k...., válogatós k...., magát kérető k...., rögtön széttevő k.... Szóval érted.
A Tinderről kalandozni idegenekkel egyébként sem ugyanaz, mint végigpróbálgatni az ismerősöket, valószínűleg sehol nem lesz téma az unokatesód, mert az alanyok nemigen ismerik egymást, illetve maguk is "kalandozók".
Nem 17 éves, már tudnia kell eldönteni, tényleg erre van-e szüksége, és megéri-e neki.
Ha képes a szerelemre és a hűségre (ha kb. 4 évig bírta, akkor képes rá), úgyis abbahagyja, mikor találkozik valaki különlegessel.
Ha így kioktatod, mint egy kislányt, legfeljebb nem fog veled beszélgetni.
Az unokatesód teljesen jól csinálja, elcseszte a jó éveit egy kapcsolatra, ezért most kiéli magát. Szerintem meg pont, hogy jó, hogy most csinálja és nem 30-40 évesen jön rá család mellett. A korán házasodó női ismerőseim, rokonaim mind r*banckodtak válás után, mert nem élték ki magukat fiatalon. Na az volt ciki, mikor én vigyáztam a 8 éves gyerekére, amíg ő bulizott meg pasizott minden hétvégén. Ezerszer jobb ezt 20on évesen megcsinálni gyerek nélkül.
Egy időben én is túltoltam a tindert, de legalább mondhatom azt, hogy kiéltem magam, nem fogom a férjemet megcsalni és nem jön majd rám az 5 perc r*banckodhatnék 40 évesen...
Ne szólj bele a nemi életébe, felnőtt ember és azt csinál, amit akar. A rokonok meg emberek úgyis leszólják mindenért, tök mindegy mit csinál. Én bébiszitterkedni voltam külföldön, a szülőfalumban meg azt híresztelték, hogy k**válkodom. Erről ennyit. Mindegy mit csinálsz, úgyis pletyka tárgya leszel egy kis faluban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!