Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit lehet tenni ha a sógorom...

Mit lehet tenni ha a sógorom egy alkesz?

Figyelt kérdés
Így viszont elveszítem a nővéremet és gyerekeit is. Sajnálom, főleg a gyerekeket, az egyik már depressziós tüneteket produkál. Ha sétálunk együtt, akkor a sógorom folyamatosan vedeli a piát az úton és minden kocsmánál megáll, a nővérem nem szól semmit.
2022. máj. 20. 10:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%
Ha neki jo akkor semmit.
2022. máj. 20. 22:34
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
Azt nem értem, hogy ehhez neked mi közöd??? A növéred megmondta, hogy neki ez így rendben van, ö nem szenved ettöl a szituációtól, nem kért meg rá, hogy segíts neki. A gyerekei pedig az övé és nem a tied. Ö majd tudni fogja, hogy mi a jó nekik. Ne avatkozz bele mások életébe, ha nem kérnek meg rá. Majd ha segítséget kér, akkor tegyél meg minden töled telhetöt, de addig maradj ki ebböl. Nem kell neked a világot megváltani.
2022. máj. 20. 23:36
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A nővéred retteg a jövőtől egyedül. Azért csak próbáld meg meggyőzni, hogy nem kötelező ebbe az életformába belehalnia és beleölnie a gyerekeit. Keressétek a megoldást, hogy hova tud költözni.
2022. máj. 21. 00:32
 14/21 A kérdező kommentje:
12-es csak én szeretem azokat a gyerekeket. A nővérem is szeretem, de rajta nem tudok segíteni, de a gyerekek ártatlanok, nem tehetnek semmiről. Koszos cuccokban járatják őket, ha én veszek valamit, leamortizálódik 1-2 nap alatt, pénznyelő az egész család. Gyerekek lyukas cipőben, iskolában kinevetik őket, barátaik nincsenek, kiközösítik a mai gyerekek őket, mert trógereknek tartják, stb.
2022. máj. 22. 20:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg gyámügy, ha valóban elhanyagoltak a gyerekek, mert félre nézni sem jó ötlet.
2022. máj. 22. 21:14
 16/21 A kérdező kommentje:
15-ös a magyar Kormányban sem bízok, csukják őket valahova vagy adják más szülőkhöz? Rémálom lenne.
2022. máj. 22. 21:51
 17/21 anonim ***** válasza:
85%

16-ra:

Igen, adják másik szülőhöz őket. Ahol legalább esélyük van szerető környezetre. És ez akár nővérednek is segíthet rájönni arra, hogy mi lenne a megfelelő döntés. Ha rendezi életét, és normális viszonyokat teremt maga körül, visszakaphatja a gyerekeit.

2022. máj. 22. 22:25
 18/21 anonim ***** válasza:
6%

Milyen szerető környezet a nevelőszülőknél, akik ezt pénzért csinálják ideiglenesen?!

Nem veszik el a gyerekeket, ha a szülőknek van jövedelme és rendes lakása, de kijárnak ellenőrizni. Azzal sakkban tudják tartani az anyát. De itt csak az lenne a megoldás, ha elválna, lévén hogy az alkoholista nem fog leszokni.

2022. máj. 22. 22:53
 19/21 anonim ***** válasza:
88%
Hát, ha majd a kedves sógor agya leépül a sok piától, és egy késsel kergetőző vadbarom lesz, vagy egy magatehetetlen nyomorék, aki még hugyozni sem tud majd kimenni, akkor nem lesz ám annyira jó a nővérkédnek...
2022. máj. 24. 18:49
 20/21 A kérdező kommentje:
19-es hát én is arra várok, hátha feldobja a sógor a pacskert a sok piától, más megoldás nincs...
2022. máj. 24. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!