Működött, mikor közeli rokonnal dolgoztál együtt? Ha nem, miért?
Azért kérdezem, mert 5. éve apám a főnököm, és kezd elviselhetetlenné válni.
Eleve nem túl közeli vagy jó a kapcsolatunk, és eléggé hirtelenharagú ember.
De ami az irodában fogadott, az kissé megdöbbentett: mérnökökről van szó, és mégis..apám üvöltözik sokszor (nem csak velem), csapkodnak, mindenkit fikáznak a háta mögött stb.
Apám képes azért üvölteni vörös fejjel, mert vki fel merészelte hívni ebédidőben/vezetés közben.
Ami még borzasztóan zavar, hogy mivel az apám, nyilván munkán kívül is találkozunk, és rám erőltet olyan dolgokat, mint pl. vezetés, amit utálok.
Ősszel valószínűleg felmondok, de azért érdekelne, h bennem van a hiba, vagy ez másnak sem működött.
En nem tudnam csinalni, angyali turelmed lehet.
Szerintem talan veled szemben amugy is tobbet megenged maganak, mivel az apad.
Nem lehet kellemes ember, meghatarozza a hely legkoret a stilusa.
Nagynénémmel dolgoztam, fél évig bírtam. Ő protezsált be a céghez, (pont kerestek könyvelőt, és akkor már ne legyen idegen "az utcáról", megfeleltem, felvett a főnöke).
Utána pont ez a szemét p...csa támadott hátba (nagynéném). Azóta rokonnal SOHA.
Még középiskolásként dolgoztam apámmal/apámnak. Építész, behívott nyári munkára az építkezésre segédmunkára, ahol ő volt a főnök. De ő is alkalmazott volt ott, szóval nem tőle kaptam a fizetésemet. Jó szar megerőltető munka volt, de ezt elmondta ugye az első alkalom előtt. Működött, szerintem apám jó főnök, részemről meg csak lustasággal tudtam volna elrontani a dolgot, mert nem igényelt agytevékenységet az, hogy talicskázzam a betont.
Annyi volt az előnye, hogy nem kellett buszra várnom, ő kocsival járt, plusz ugye ő több építkezés között mászkált minden nap, aztán ha megállt valahol kaját venni magának, akkor hozott nekem is, úgyhogy erre sem volt gondom.
Nalunk forditott a helyzet
En voltam a fonok es az unokatesom a beosztott.
Nem en hoztam oda, jelentkezett felvettek. Majd engem fel ev milva kiemeltek vezetonek. 4ev utan. O meg bevagta a hisztit emiatt.
Addig amig egy pozicioban voltunk normalis volt.
Nehez volt azaz 1ev mire elment gyesre aztan nem jott vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!