Mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
A tesóm kisfia nemrég kezdett el mászni. Unoka tesóm( nem gyerek, felnőtt nő) ott volt a héten látogatóba és ciccegve mint ahogy egy kutyát vagy macskát hívsz úgy hívogatta a gyereket. Hiába szólt rá nem hagyta abba . Normális az ilyen ?2022. ápr. 22. 20:44
11/13 anonim válasza:
Igazi first world problem. Messzemenően nem erdekelne, de ha tegyük fel, nem tetszene, kinyitnám a szám és kulturáltan szólnak, hogy ne csinálja.
12/13 anonim válasza:
Ha az én gyerekemről lenne szó, elmagyaráztam, hogy attól, hogy baba még nem kell hülyének nézni, értelmes, kerek, egész mondatokat mondjon neki, mintha egy nagyobb gyerekhez beszélne.
Lehet, hogy az illető nincs képben azzal, hogy hogy is kellene bánni egy babával.
13/13 anonim válasza:
Én se szeretem a gügyögős embereket tehát ez is biztos zavart volna. Azt nem tudom hogy szóvá tettem volna mert más már rászólt. Helyzettől függ és attól hogy milyen fáradt és türelmetlen vagyok éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!