Van értelme hazamenni egy ilyen családhoz?
Figyelt kérdés
Mivel sokáig egyedül voltam, évekig azt hallgattam, hogy ideje lenne már férjhez menni, hogy gyerek nélkül nincs értelme az életnek, abnormális majd 40 évesen egyedül lenni és társai. Kicsivel több mint 1 éve lett egy párom, akit eleve nem kedveltek, mert fiatalabb nálam néhány évvel, ráadásul viszonylag hamar, 7 hónap után összeköltöztünk, akkor azt mondták, hogy elsietjük, már meg sem válogatom, hogy kivel vagyok stb. Mikor bejelentettük, hogy összeházasodunk, szintén húzták a szájukat, hogy korai, úgyis megbánom, ennyi idősen már minek akarok esküvőt, lehet el sem jönnek mert messze van (külföldön élünk), rossz az időpont,halasstuk inkább el, apám szerint pénteki napon nem szabad esküvőt tartani mert az bűnbánó nap, ha pénteken tartjuk el sem jön... Szóval végül megtarottuk az esküvőt szűk körben, a párom közeli családtagjaival, az én családomnak pedig csak utólag szóltam, hogy már túl vagyunk rajta. Erre azt mondják életük legnagyobb sértése, hogy nem hívtam meg őket az esküvőmre... Júniusban terveztük hazautazni rokonlátogatóba, de egyre inkább úgy érzem, hogy felesleges. Szeretrm őket éd hiányoznak is, de egyszerűen nem tudok elég jó lenni nekik.2022. ápr. 15. 11:48
11/13 anonim válasza:
Kinek akarsz emgfelelni, másoknak v magadnak?
12/13 anonim válasza:
Furcsa családok!Éljétek az életeket
Nem szabad hagynod hogy egy megfelelési kényszerbe taszítsanak
Magadnak akarj megfelelni.Az ilyen családot jobb kerülni
Mert csak az önbizalmat nullára rakják.Nem kell a férjedet sem kitenni a családodnak nekik senki nem felel meg úgy sem!
13/13 anonim válasza:
Szereted a mérget?
Akkor menjél csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!