Van értelme hazamenni egy ilyen családhoz?
Nem tudom.
Az én családom is ritka hülye kritikus sznob, de viselkedni azt tudnak és tisztelik a vendégjogot.
Amikor vendégként érkezünk, soha nincs semmilyen szövegelés, jó vendéglátók.
Egyébként is évek távlatából már értelmetlen is lenne örökösen hablatyolniuk, olyan mintha belesírnának a kiömlött tejbe.
Abban viszont biztos vagyok, hogyha tönkremenne a kapcsolat, akkor megkapnám, hogy "Ugye megmondtuk?" ...és hát tényleg megmondták.
A kérdés annyi esetedben, hogy hívtak e, várnak e, vagy csak te akartál menni?
Nincs jó kapcsolat köztetek, ez érződik. De az is, hogy ez azért nem az a nagykéssel megyünk egymásnak fajta család, meg full terror és agresszió, szóval, mint mondjak, a mai világban már ennek is lehet örülni, hogy pl nem vagy életveszélyben tőlük. Szerintem próbáld kihozni a legjobbat, hogy részedről nyílt vagy irányukban, stb, de azért ne törd össze teljesen a szíved miattuk.
Annyi azért benne lehet, hogy külső szemmel lehet valóban nem biztos, hogy a párod annnyira jó választás, csak esetleg te nem veszed észre. Gondold ezt át, hogy tényleg nem-e kihasznál csak a párod, vagy bármi hasonló, azért sose lehet tudni. Persze az is lehet, hogy túlzottan a tökéletesre törekszenek a szüleid és hát....
Nem tudom, szerintem ne ellenkezz velük, te ne zárkózz el, bizonyíts az életeddel, aztán majd lehet később megbékélenk...
de egyszerűen nem tudok elég jó lenni nekik.
És? Kellene? Nőjjél fel, ignoráld a negatív beszólásokat, és jelezd nekik, hogy ennyi volt és nincs tovább.
Megváltozni nem fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!