Tesóm gyereke szereti a Puma cuccokat, viszont mivel nem vagyunk jóban tesómmal így szülinapjára egy Pumba táskát vettem neki a piacon. Azóta pedig szóba se állnak velem. Pedig szerintem tök jó poén volt és még olcsó is. Szerintetek is?
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 13:18
1/16 anonim válasza:
Nem mindenkinek van humorérzéke. Például neked sincs. ;)
2/16 anonim válasza:
Elkényeztetett hülye gyerek lehet, aki márkás cuccokban jár és azt hiszi, hogy ő a Jani. 😂😂
3/16 anonim válasza:
Ha a tesóddal nem vagy jóban, akkor őt szivasd, ne a gyerekét.
4/16 anonim válasza:
Hány éves a gyerek, akit így megaláztál?
Remelem egy kisiskolást leckeztettél meg ilyen okosan.
5/16 anonim válasza:
Én jót röhögnek, ha egy barátomtól kapnam, akivel persze jóban vagyok. De a te helyzetetben....
Elég hülye ötlet volt. Tuti ezt nem csináltam volna, hisz nem vagytok jóban, így nem volt jó poén ebből a szemszögből.
Persze attól is függ ki hogy fogja fel a poénokat. Én a vicces ajandekokon jókat röhögök, de lehet valakinek ez nem vicces.
6/16 anonim válasza:
Ez jó nagy bunkóság volt.Inkább akkor ne vettél volna semmit annak a szegény gyereknek.Ő tehet arról,hogy a testvéreddel nem vagy jóban?Ebben az esetben ez nem volt vicces!
7/16 anonim válasza:
Nem vicces, inkább gyerekes és gagyi.
Nem kötelező ajándékozni. Ha nem vagytok jóba, le kell sz4rni és kész.
9/16 anonim válasza:
Jó poén annak, aki az Oroszlánkirály idején volt gyerek.
10/16 anonim válasza:
A fel karom odaadnám egy komoly kérdésért. Egyre debilebbek a trollok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!