Ki van hasonló helyzetben? Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Ha párom édesanyja tervezi a családi összejövetelt nekem már égnek áll a hajam... A következő a gondom.. Egy szóval jellemezve a ROSSZINDULAT. Bővebben pedig az, hogy az egész családi összejövetel egy felszínes, megjátszós szar lett mióta a párom testvéreinek a barátnőik is ott vannak. Mindegyik a másikkal van elfoglalva és az a gond hogy párom anyjával az élen ők tipikusan az a női társaság, akik kedvesen beszélnek hozzád az asztalnál, de ha felkelsz te vagy a téma (rossz értelemben).Ehhez nekem egyszerűen nincs gyomrom. Nem tudok hozzá jó képet vágni,pláne nem akarok ebbe beszállni.. Az ember próbál velük kijönni mert hát a család az család, de nem lehet. Most már évek óta ilyen "csodálatosak" ezek az összejövetelek és most kezdek eljutni arra a pontra, hogy nem vagyok kíváncsi rájuk, ha fegyvert fognának a fejemhez sem akarok velük egy légtérben lenni. Még ha csak félévente van ez a találkozó még akkor se. Volt már valaki hasonló helyzetben? Tapasztalatok érdekelnének..2022. febr. 15. 19:42
11/11 A kérdező kommentje:
7-eske úgy jut vissza hozzám hogy mivel szegény anyósom nem a legélesebb kés a fiókban ami a szellemi szintet illeti.. Így sokszor elköpi magát, valamikor észre sem veszi hogy épp visszamondta nekem amit mondtak rólam, valamikor meg szándékosan port akar vele kavarni és régebben egyből felhuztam magam és tényleg volt egy nagy vita de azóta inkább meg se hallgatom, mert nem érdekel és fárasztó is. Továbbá kerülöm a drámát sose szerettem
2022. febr. 15. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!