Mit gondoltok erről a dologról? Kinek van igaza?
Sziasztok! Jövő juniusban végzek az egyetemen. Ma mamámmal és anyukámmal beszéltük kiket hívok majd meg az ünnepi ebédre. Én a mamámat ,anyukámat és apukámat látnám csak ott. De van egy nagybátyám(mamám fia, kiskedvence) neki egy családja két gyerekkel , és a mamámnak nem tetszik ,hogy őket nem akarom meghívni. Azt mondta akkor ő se jön. Mondtam neki oké,ezzel ő engem nem fog zsarolni. Indokaim a következők amiért nem hívom meg őket :
1. Volt 2 ballagásom,bérmálásom ,elsőáldozásom amikre meglettek hívva ,de nem jöttek el,csak zabálni otthonra vagy az étterembe.
2. Ez az 5.félévem az egyetemen ,de egyszer megnem kérdezték volna a vizsgaidőszakok során,hogy ,hogy megy az egyetem,sikerültek e a vizsgáim stb. Mamám reakciója erre ,hogy ezt miért is kéne kérdezgetni?🤔🤣😏A nagybátyám az se tudja milyen szakra járok,ugyanis múltkor röhögve mesélte,hogy valaki megkérdezte tőle,hogy milyen egyetemre járok és milyen szakra, egy teljesen más szakot mondott ,mint amire járok.
Kérdem én , komolyan megkéne hívnom egy ilyen embert a diplomaosztómra? 🤔Ti mit gondoltok erről?
A témától függetlenül, SOHA semmilyen zsarolásnak ne engedj!
Jelen esetben mondd meg a mamának, hogy
"Drága Mama, csak a legszűkebb családra gondoltam, amibe az oldalági rokonság nem tartozik. Sajnálom, hogyha nem jössz, de tiszteletben tartom a döntésed!...majd értesíts, ha meggondoltad magad!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!