Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit gondoltok erről a dologról...

Mit gondoltok erről a dologról? Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Jövő juniusban végzek az egyetemen. Ma mamámmal és anyukámmal beszéltük kiket hívok majd meg az ünnepi ebédre. Én a mamámat ,anyukámat és apukámat látnám csak ott. De van egy nagybátyám(mamám fia, kiskedvence) neki egy családja két gyerekkel , és a mamámnak nem tetszik ,hogy őket nem akarom meghívni. Azt mondta akkor ő se jön. Mondtam neki oké,ezzel ő engem nem fog zsarolni. Indokaim a következők amiért nem hívom meg őket :

1. Volt 2 ballagásom,bérmálásom ,elsőáldozásom amikre meglettek hívva ,de nem jöttek el,csak zabálni otthonra vagy az étterembe.

2. Ez az 5.félévem az egyetemen ,de egyszer megnem kérdezték volna a vizsgaidőszakok során,hogy ,hogy megy az egyetem,sikerültek e a vizsgáim stb. Mamám reakciója erre ,hogy ezt miért is kéne kérdezgetni?🤔🤣😏A nagybátyám az se tudja milyen szakra járok,ugyanis múltkor röhögve mesélte,hogy valaki megkérdezte tőle,hogy milyen egyetemre járok és milyen szakra, egy teljesen más szakot mondott ,mint amire járok.

Kérdem én , komolyan megkéne hívnom egy ilyen embert a diplomaosztómra? 🤔Ti mit gondoltok erről?

2021. dec. 30. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Neked volt igazad.
2021. dec. 30. 10:54
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Neked van igazad
2021. dec. 30. 11:03
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem sem kellene, mert csak a "potyaevés" érdekli.
2021. dec. 30. 11:11
 4/9 anonim ***** válasza:
5%
Potya evés? Ki állja a cekket? Ha nem te , akkor te is potya evő vagy.
2021. dec. 30. 11:39
 5/9 anonim ***** válasza:
98%
Igen, innen nézve mindenki potyaevő aki nem szál be a költségekbe. De ha a "kedves rokon" ennyire nem érdeklődik a család hogyléte felől, akkor nyilván való hogy a kérdező diplomaszójára is csak az evés miatt menne el.
2021. dec. 30. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
99%

A témától függetlenül, SOHA semmilyen zsarolásnak ne engedj!

Jelen esetben mondd meg a mamának, hogy

"Drága Mama, csak a legszűkebb családra gondoltam, amibe az oldalági rokonság nem tartozik. Sajnálom, hogyha nem jössz, de tiszteletben tartom a döntésed!...majd értesíts, ha meggondoltad magad!"

2021. dec. 30. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:
98%
Akkor mama így járt, nem kell elmennie ha nem akar. (Úgyis el fog menni, esetleg kicsit puffogni fog) Ne engedj a zsarolásnak.
2021. dec. 30. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:
97%
Igazad volt
2021. dec. 30. 13:09
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
19%
Kívánom, hogy ez legyen életed legnagyobb problémája.
2022. jan. 1. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!