Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Másnak is családi botrány...

Másnak is családi botrány lesz mindig a karácsonyból?

Figyelt kérdés

2021. dec. 26. 23:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
53%
Nem, másnak értelmes családja van.
2021. dec. 26. 23:34
 2/27 anonim ***** válasza:
91%
Korábban volt jellemző egészen addig, amíg az egyik nagynéném és nagybátyám úgy döntöttek, hogy kitagadnak minket a családból. Ellenünk hangolt még más családtagokat is és végül megmaradtunk anyukámmal és apukámmal teljes békességben.
2021. dec. 26. 23:40
 3/27 anonim válasza:
78%
Tavaly karácsonykor apám majdnem megverte anyukámat. Most tegnap meg kiderült, hogy apám fizetet egy útszéli Bulgár kurvának. És sajna lehet, hogy még idén beadják a válópert attól félek. És ráadásul idén csak most karácsonykor vesztek össze ennyire. Pedig előre mondtam nekik, hogy legalabb most ne. Tehát nagyon jó karácsonyaim voltak mit ne mondjak! :(
2021. dec. 26. 23:46
 4/27 anonim ***** válasza:
39%
Èn meg nem kaptam meg a montembájkot pedig apa megigerte.
2021. dec. 27. 00:42
 5/27 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk még sose volt karácsonyi botrány. Meg másmilyen se nagyon.
2021. dec. 27. 00:47
 6/27 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk ha együtt a család akkor általában az van. Szval a karácsony nem békés hanem feszült, mint minden hasonló alkalomkor.
2021. dec. 27. 00:49
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
Miért lenne botrány? Mi alig várjuk, hogy találkozzunk azokkal a rokonokkal, akik távolabb élnek és csak 2-3 alkalommal látjuk őket évente. Mindenki normális, nem kelti senki a feszültséget. Ha van a családban olyan tag, aki veszekedést gerjeszt, azt nem kell meghívni, és ennyi.
2021. dec. 27. 01:49
 8/27 anonim ***** válasza:
45%
Mi a válás szélére sodròdtunk a süti és a szaloncukor miatt. De azért a rokonok nem vették észre ebből semmit sem olyan jól játszuk a szerepunket. :(
2021. dec. 27. 07:15
 9/27 anonim ***** válasza:
87%
8, sírok gecc 🤣 felnőtt emberek...
2021. dec. 27. 07:28
 10/27 anonim ***** válasza:
88%

Igen, ez volt.

Mostohaanyám egész 24-én síkideg volt, üvöltözött, mert "minden rá marad". Hogyne, mert akárhányszor akartunk menni segíteni, azért kiabált, hogy mi semmit nem tudunk megcsinálni, bénák vagyunk stb.

Érdekes, mert apa meg én nem haltunk éhen vagy a koszban anya halálát követőn, de persze, mi vagyunk a bénák. És minden karácsonykor ez ment.

2021. dec. 27. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!