Én lennék a rossz, mert egyedül akarok lenni? Igazam van?
Eme szép karácsony már akinek...
Szóval dolgozok két ünnep közt is meg előtte is túlórával. Azt a három napot szeretném pihenéssel tölteni. Szilveszterkor se megyek sehova , mert dolgozom.
A család volt oly kedves hogy eléggé benne hagytak a sz..ba pár hónapja mivel alig találtam melót szószerint éheztem nem volt pénzem kajára megesett ez van. Ők nem tudtak/ nem akartak adni de nem segítettek.
Párommal is szakítottak szeptemberben így egyedül leszek.
Engem ez nem is zavarna. De mivel a család nem segített nekem aztán egy hete bátyám előállt hogy legyek már adóstárs mert ő házat akar venni... Nem is írtam vissza. Én ezért nem vagyok hajlandó hogy ezeket hallgassam. Ha az év többi napján le se sznak meg csak akkor vagyok jó ha kell valami minek menjek.
Igen szóltak. Ez csak hülye berögződés h jajj mert karácsony...
Ha egész évbe le se szarják a másikat akkor nem mindegy?
Igen egyedül leszek,de nem kell hallgatnom a fröcsögést senkitől se.
Egy szerető családban nagyon fontos a karácsonx, mi pl egész évben nem jövünk össze mind a 15en, csak karácsonykor, és az olyan jó is szokott lenni... legjobb barátom pontosan olyan mint te, eléggé széthúzó család, elkényeztetett kisöccsel, aki pontosan azért nem beszél vele 5éve, mert nem akart adóstár senni és ezzel idézem: "tönkretette az életem"...
Így áll hozzá, ő is velünk szokott karácsonyozni tini korunkbóta és szereti is... de idén pl nem tud, mert most 8000km választ el tőle minket.
Szerintem a kerdezö csak meg erösitest var, egy jo szot. Büntudata van, pedig nem kellene az legyen. Csak ez az oldal nem az empatiarol hires.
Akarmit kerdez az ember, valaki mindig a kerdes alatt vezeti le a napi stresszt.
Szerintem is jobb maganyosan, mint olyan emberekkel akik a bajban magadra hagytak, meg ha a csaladod is.
Van olyan aki miatt lehet felelősséget vallalni... de ez mindig személyes.
Én pl az én bátyámért tűzbe tenném a kezem... de nekünk olyan is a kapcsolatunk...
6-OS: "Neked lesz maganyos az ünnep." És akkor mi van? Leírta, hogy nem zavarja! Pihenni egyedül lehet a legjobban. Nem mindenki ilyen szánalmasan társ(aság)függő, mint te!
9-es: "Szerintem illedelmesen visszalehetett volna írni" - normális vagy??? Illedelmesen olyan embereknek, akik felőlé simán éhen pusztulhatott volna? Menj már valamerre...
Kérdező, leírom én is, hogy semmi szín alatt ne legyél adóstárs! Semmilyen zsarolásnak, játszmázásnak ne engedj!
És amiatt se érezd szarul magad, hogy nem akarsz velük karácsonyozni!
Nekik kellene szégyellni magukat.
Ha legközelebb felhívnak, kérj tőlük pénzt, a tesódtól is! Utána nyugodt karácsonyod lesz.
Boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!