Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az unokatestvérem meg akar...

Az unokatestvérem meg akar változtatni? 16L

Figyelt kérdés
17 éves lány, a plusz egy évével úgy érzi, hogy hatalma van felettem. Mindig így volt, de eddig nem nagyon érdekeltem, csak akkor, ha akart valamit. 2 hónapja összeveszett a legjobb barátnőjével, azóta rám van szállva. Velem akarja féltékennyé tenni vagy nem tudom. Persze így nem vagyok jó, változzak is meg a kedvéért. A múltkor arra érek haza, hogy a szobámban áll (a szüleim engedték be), kipakolta a fél ruhásszekrényemet és közölte, hogy ezeket cseréljem le, mert nem valóak az ő új legjobb barátnőjéhez. Mindig el akar rángatni bulikba, rá akar venni, hogy igyak, cigizzek, amikor tudja, hogy én ezeket a dolgokat nem szeretem. Hiába mondom neki, hogy fejezze be, nem működik. Sértegettem is, hátha megsértődik és békén hagy. Mi mást tudok tenni?

2021. dec. 6. 20:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Kérlek legyél olyan,mint eddig..amilyennek a szüleid neveltek,és ne vigyen,ne hagyd,hogy egy kis tini ri**nc belevigyen a rosszba....mert csak ezt akarja veled...kérlek legyen eszed,és legyen szád..ha más nem ird meg neki facen,hogy vagy leáll ezekkel a dolgokkal h cigi,meg h egyáltalán hozzá mer nyúlni a ruháidhoz, és szekrényekbe kutakodni..és hasonlók,vagy nem szeretnéd nagyon így tartani ezt a kapcsolatot, ami most van..mert te ezt nem dijazod...kérlek hidd el ennek ez a menete...ha meg is sértődik..nem vesztettél vele,es minden csoda 3 napig tart..majd megbékül..vagy csak egyszerűen offold...max napi 1 választ írj neki vissza :) azt is éppen csak.. szuleidnek pedig nyugodtan mondhatod,hogy milyen lány..és te ezt nem akarod,meg h mit képzel,nyilván meg kérheted őket ne mondják vissza,csak azert mondtad el,hogy több ilyen ne legyen,hogy csak úgy beállít hozzátok...de ilyen lánnyal ne foglalkozz..

2022. jan. 19. 11:05
 12/12 anonim ***** válasza:
32%
Legalább egy válasz komment illene..
2022. jan. 22. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!