Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Az unokatestvérem meg akar...

Az unokatestvérem meg akar változtatni? 16L

Figyelt kérdés
17 éves lány, a plusz egy évével úgy érzi, hogy hatalma van felettem. Mindig így volt, de eddig nem nagyon érdekeltem, csak akkor, ha akart valamit. 2 hónapja összeveszett a legjobb barátnőjével, azóta rám van szállva. Velem akarja féltékennyé tenni vagy nem tudom. Persze így nem vagyok jó, változzak is meg a kedvéért. A múltkor arra érek haza, hogy a szobámban áll (a szüleim engedték be), kipakolta a fél ruhásszekrényemet és közölte, hogy ezeket cseréljem le, mert nem valóak az ő új legjobb barátnőjéhez. Mindig el akar rángatni bulikba, rá akar venni, hogy igyak, cigizzek, amikor tudja, hogy én ezeket a dolgokat nem szeretem. Hiába mondom neki, hogy fejezze be, nem működik. Sértegettem is, hátha megsértődik és békén hagy. Mi mást tudok tenni?

2021. dec. 6. 20:13
1 2
 1/12 anonim válasza:
95%
Mond meg neki az igazat, attól, hogy az unokatestvéred, nem kell baráti kapcsolatot ápolni. Sokszor az őszinteség kemény dolog, de hatásos.
2021. dec. 6. 20:25
 2/12 lau6 válasza:
98%

Szia.Nézd szerintem ne hagyd.Ne változz meg a kedvéért,főleg úgy,hogy nem is vagytok együtt.

Nézd levegőnek.Mindig mikor hozzád szól.Ha pedig a ruháid között turkál,szórj rá erélyesen.Mond meg neki,mit érzel,mit gondolsz.Azaz,mond meg neki,hogy nem asszisztálsz neki a hülyeségeihez.Nem vagy a szolgája.

Neked is vannak érzéseid.Te id ember vagy.

Ha pedig nem tudja ezt elfogadni,csak dobd ki az ajtón.Persze ha nem megy el magától a kérlelésed után sem.

Mond meg neki,hogy menjen máshoz.Téged pedig hagyjon békén a szánalmas viselkedésével.

Légy erős,és kemény.

Ha lássa,hogy szarsz rá,és hogy nem teszel neki eleget,amiket mond,csinál.És nem hagyod magad ugráltatni neki,akkor lefog szállni rólad.Lehet sok időbe telik mire észre veszi.Mivel túlzottan elvan szállva hogy azt csinálhat veled amit akar.

De ne add fel.

Mert ha feladod,nem lesz vége.

2021. dec. 6. 20:26
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Akkor küld el az jó büdös életbe,ki ez ember,te?!

Én nem hagynám hogy cuccaim között turkáljon,az ilyen bolond..

Már bocs,de kajak nem normális..

2021. dec. 6. 20:44
 4/12 anonim ***** válasza:
98%

Viselkedj vele te is így. Próbáld megváltoztatni. Akkor rájön hogy ő mit csinál veled.

Majd megsértődik, és békén hagy

2021. dec. 6. 20:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy nem sértődik meg. Már megmondtam neki őszintén, hogy elegem van belőle és hagyjon békén, de a falnak beszélek.
2021. dec. 6. 22:46
 6/12 anonim ***** válasza:
23%

5

Szép beszéd nem megy,akkor erőszak minden megold

2021. dec. 6. 23:03
 7/12 anonim ***** válasza:
97%
Akkor mondd el neki többször, lehetőleg határozottan.
2021. dec. 6. 23:53
 8/12 kovpet ***** válasza:
100%

"a szüleim engedték be"

A szobádba? Egyedül? Nem látták, hogy mit csinál?

Ezt azért megbeszélhetnéd velük, mert ilyet nem csinálunk...

2021. dec. 7. 14:29
 9/12 anonim ***** válasza:
97%
Légy kibírhatatlan vele, menyj vele égesd le, kettesben légy undi mindig mondj mást mint ő. Mondogasd burkoltan h pl. az a pár kilo amit felszedett egesz szexi a maga modjan barcsak rad jonnenek fel így a kilok. Manapsag úgy is a +size midellek a szuperek. Ezt folytasd h tetszik neked h aranytalanok a mellei v h ilyen kicsi h biztos nem faj a háta. Stb stb. Nem sokáig fogja bírni garantaltan.
2021. dec. 7. 15:29
 10/12 anonim ***** válasza:
96%

Küld el a pi**csába.

Minden egyes alkalommal.

Ha meg be mer lépni a szobádba s még rendezkedik is ott, rugdosd ki.

2021. dec. 21. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!