Szerintetek hogy fejezzem ki egy távoli rokonnak hogy vonzódom hozzá?
Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 10:12
11/22 anonim válasza:
9eske sok volt a szer a reggeli italodban? Valószínűleg a nagynenedet d.god, mer te sem érted a távoli rokon fogalmát 😂😂😂😂
12/22 anonim válasza:
jó lenne ha nem a kérdezőt fikéznátok hanem NORMÁLISAN VÁlaszolnátok. nem szimpátia kérdés. Törvényes IGEN!m INnentől kutyát nem érdekli , hogy te mit gonolsz róla. HA nem tudssz vagy akarsz segíteni nem írsz
13/22 anonim válasza:
#11 igen, honnan tudtad? 😳
Amúgy nem tudsz olvasni...
14/22 anonim válasza:
Küldj neki egy rekesz Borsodit!
15/22 anonim válasza:
Kb. ugyanúgy, mint egy nem rokonnak.
16/22 anonim válasza:
Ha távoli rokon, akkor ugyanúgy, mintha nem lenne távoli rokon.
De most komolyan, én a másod/harmad unokatestvéreim 90%-át nem ismerem. S a maradék 10%-ot is csak azért, mert vagy osztálytársam volt, vagy ovistársam volt, vagy egy buszon ingáztunk. S akkor se tudtam egyből, hogy rokon, csak mondta anyám.
17/22 anonim válasza:
4es vagyok: látom sok az IQ betyár itt is. Igen, tisztában vagyok a távoli rokon kifejezéssel. Ti tisztában vagytok azzal, hogy ez egy troll kérdés, nem valós, hanem polgárpukkasztás- szórakozás céllal írták? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!