Miről lehet beszélgetni egy 4-6 éves gyerekkel?
Miket lehet kérdezni stb
/ Arra gondolok, ha pl rokonokkal vagyunk ahol van kisgyerek akkor hogy lehet vele “jatszani/foglalkozni”/
Azért lettem lepontozva, mert mások 4-6 évesként élvezték ezeket a kérdéseket? Tényleg? 🤨
Nekem a "hogy megy a suli?"-val volt egyenrangú, azt is bevallottan utálta a nagy többség. Valaki írja meg, kérem, hogy hogy viszonyult ennyi idősen ezekhez a kötelező kérdésekhez és a megjátszós gügyögyéshez, mert tényleg kíváncsi lettem, én voltam-e a túl komoly fura gyerek.
"a "hogy megy a suli?"-val volt egyenrangú, azt is bevallottan utálta a nagy többség. Valaki írja meg, kérem, hogy hogy viszonyult ennyi idősen ezekhez a kötelező kérdésekhez és a megjátszós gügyögyéshez"
Ha őszinte érdeklődésből kérdezi valaki, valóban odafigyelve a válaszra, akkor egész máshogy viszonyulnak hozzá a gyerekek, mint ha csak azért, hogy "letudják" a gyerekkel való beszélgetés részét az életnek egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!