Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miről lehet beszélgetni egy...

Miről lehet beszélgetni egy 4-6 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés

Miket lehet kérdezni stb

/ Arra gondolok, ha pl rokonokkal vagyunk ahol van kisgyerek akkor hogy lehet vele “jatszani/foglalkozni”/

2021. okt. 15. 01:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
89%

Azért lettem lepontozva, mert mások 4-6 évesként élvezték ezeket a kérdéseket? Tényleg? 🤨

Nekem a "hogy megy a suli?"-val volt egyenrangú, azt is bevallottan utálta a nagy többség. Valaki írja meg, kérem, hogy hogy viszonyult ennyi idősen ezekhez a kötelező kérdésekhez és a megjátszós gügyögyéshez, mert tényleg kíváncsi lettem, én voltam-e a túl komoly fura gyerek.

2021. okt. 16. 15:15
 22/25 anonim ***** válasza:
89%
21-es, nekem 5 éves lányom van és kifejezetten szeret az oviról beszélgetni. Ha valaki feldobja témának, nagyon sokat tud róla mesélni.
2021. okt. 16. 15:48
 23/25 A kérdező kommentje:
Nekem tetszett amikor kis koromba kérdezgették, hogy mi volt/lesz az ebéd? Milyen a suli? kerdesek.
2021. okt. 16. 17:59
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"a "hogy megy a suli?"-val volt egyenrangú, azt is bevallottan utálta a nagy többség. Valaki írja meg, kérem, hogy hogy viszonyult ennyi idősen ezekhez a kötelező kérdésekhez és a megjátszós gügyögyéshez"

Ha őszinte érdeklődésből kérdezi valaki, valóban odafigyelve a válaszra, akkor egész máshogy viszonyulnak hozzá a gyerekek, mint ha csak azért, hogy "letudják" a gyerekkel való beszélgetés részét az életnek egyesek.

2021. okt. 16. 20:37
 25/25 anonim ***** válasza:
58%
Kérdezd meg, hogy anya mikor veszi már elő a nutellás palacsintát, aztán jól fogsz szórakozni azon, hogy a kölyök rohan a szülőkhöz a nutellás palacsintáért hisztizni ami tuti éppen nincs... :) Ez mindig bejön, aztán lehet jól szórakozni az ideges szülőkön akik próbálják lecsillapítani a gyereket és megpróbálni nem égetni magukat (sikertelenül) :)
2021. okt. 17. 02:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!