Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kihez lehet fordulni?

Kihez lehet fordulni?

Figyelt kérdés

Nagybacsim tobb mint huszonot eve koltozott ki Parizsba. Nem volt elerhetosegunk hozza, evente ketszer telefonalt. Kb husz eve semmit nem tudunk rola!

A Voros keresztnel probalkoztunk, de nem jartunk sikerrel.

A neven es a szuletesi datuman kivul semmit sem tudunk rola, azon kivul, hogy sok evnek ezelott mely varosban elt.

Lehet meg valahol erdeklodni?

Az sem kizart, hogy mar nem el, sajnos eleg zuros eletet elt, de nem volt rossz ember..Ilyen esetben csak bekerul a nyilvantartasba es azt kotelesek megosztani velunk is nem? Apukam testvere, neki csak adnanak infot nem? Nem volt nos. Kerdes, hogy kihez forduljunk?

Koszonom

2021. szept. 22. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagykövetség? Lehet hülyeség akkor bocsi. Csak ez jutott hirtelen eszembe.
2021. szept. 22. 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
2021. szept. 22. 14:34
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Nem kizárt, hogy Ö nem akarja, hogy megtaláljátok és ezért nem adhatnak róla ki adatokat felétek, mert megtiltotta.
2021. szept. 22. 14:47
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
De oszinten mi a francnak. Ha akart volna nem vag el minden szalat talan..mielott lelep. Okkal nem keresett titeket=nem erdekeltetek. Mindenkinek van ilyen rokona a tag korben legalabb 1! Van elet nelkuluk.
2021. szept. 22. 15:02
 5/10 anonim ***** válasza:
36%

Egyetértek 4-essel.

Ha kapcsolatban akart volna maradni veletek, megadta volna postacímét, telefonszámát, e-mail címét.

Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak: én FB-on keresgélnék.

2021. szept. 22. 15:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
4vagyok! Magambol indultam ki: VAN rokonom aki nem erdekel,nem akarom hogy megtalaljon! Ezert nem adtam neki elerhetoseget sehol soha. Ennek ez az Egyetlen oka. Ha mas nem keres: nem erdekled.
2021. szept. 22. 15:44
 7/10 A kérdező kommentje:

Sajnos nem olyan egyszeru. Eloszor is nem magyar allampolgar..es az adott orszagbol bortonbuntetes elol szokott ki Fr-ba. Nem, nem olt meg senkit stb.

Szeretnem tudni, hogy el e meg.

2021. szept. 22. 16:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha szökött, akkor ki tudja hogy ott is mie bonyolodott, elhet már ott sincs.
2021. szept. 22. 16:49
 9/10 anonim ***** válasza:
68%
És miért akarod fölvenni vele a kapcsolatot (ha még esetleg él)?
2021. szept. 22. 18:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Mert en meg sem szulettem amikor kiment + Apu sokat gondol ra, de o nem az a talpraesett tipus. Gondoktam utana jarok en, hogy milyen lehetosegek vannak + kivancsi vagyok ra. Nincs sok rokonom..kb senki.
2021. szept. 22. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!