Van aki hozzám hasonlóan nagyon magányosan éli az életét? Gyakorlatilag a nap 24 órájában egyedül van? Vagy csak nekem hozta ezt a borzalmat az élet?
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 17:08
2/23 anonim válasza:
Ezt a "borzalmat" nem az élet hozta neked, hanem a döntéseid és választásaid egyenes következménye. Rossz hír, hogy amíg ennek a felelősségét nem ismred el és fel, addig nem tudsz más életet választani.
3/23 anonim válasza:
Sok ilyen ember van, és nem csak az idősek között.
A legrosszabb társaságban egyedül lenni. Otthon, a négy fal között is piszok nehéz, de amikor sokan vannak körülötted, de sem neked hozzájuk, sem nekik hozzád nincs semmi közöd.
Vigasztaló dolgot sajnos nem tudok írni, meg magamnak sem találni.
4/23 anonim válasza:
Ne foglalkozz a tapló bejegyzésekkel. Lesznek!
5/23 anonim válasza:
Hogy sikerült elszigetelned magad a többiektől? Minden részlet érdekel.
8/23 anonim válasza:
Én is így élek, de annyira nem élem meg borzalmasnak. Mondjuk aki nálam introvertáltabb, az festi magát. Ha ez neked ennyire rossz, akkor próbálj változtatni, pl. keress az érdeklődésednek megfelelő rendezvényeket.
9/23 anonim válasza:
Borzalom? A legjobb dolog az életemben. 🤩🤗👌🤙
10/23 anonim válasza:
28 éves létemre én is abszolút magányos vagyok. Nincsenek barátaim (csak egy), illetve soha nem volt párkapcsolatom. (Ami azt illeti, szűz is vagyok, bár ez annyira nem lényeges.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!