Hány éves voltál mikor meghaltak a szüleid? És esetleg testvéred is?
Olvasom itt a kommenteket, hát megszakad a szívem. Egy családtag elvesztése nagy trauma, főleg ha fiatalon, váratlanul történik.
Én most 23 vagyok, nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy még mindkét szülőm él, és a nagyszüleim közül is még hárman velünk vannak. Sajnos nagypapámat tavaly novemberben vesztettük el.
A 27. születésnapom után egy nappal temettem el Édesanyámat(3 héttel előtte halt meg).
Apám sosem foglalkozott velem, csak vert minket, ő még él valahol, 9 éve nem láttam. Testvérem nincs, nagyszüleim már nincsenek. Ott is csak Édesanyám anyukáját ismertem.
Anyu még él, édesapám halálakor 3,5 éves voltam. Anyu újra férjhez ment, nevelőapám tavaly halt meg, 53 éves voltam. Féltesóm még él, természetesen.
Apai nagyszüleim halálakor 32, illetve 37 éves voltam, anyai nagyszüleim halálakor 32 és 39.
Anyai ágon mind a 4 dédszülőmmel is találkoztam még, nagymamám apukája halálakor 1 éves voltam, anyukájánál 13-14. Nagypapám apukájánál 11, anyukájánál 21 éves voltam, mikor meghaltak. Alapvetően hosszú életűek voltak a felmenőim, akiket ismertem; néhányan a már nem ismertek közül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!