Egy családban mi köze van a rokonoknak, hogy egy másik rokon dolgozik vagy sem, ha úgyem ők tartják el?
Nem rólam van szó, én még fiatal vagyok és tanulok.
Van egy nagynénim, nagyon szeretem. Anyu tesója. Ő egy ideje, kb 4 éve nem dolgozik. Akkor elköltöztek a férjével és úgy döntöttek, hogy így jobb nekik. De jól élnek, a férjét sem zavarja. Ennek ellenére a rokonok (a tesói, a nagymamám meg mindenféle rokon) folyton meg van rajta botránykozva.
De miért??? Persze már tőlük is kérdeztem többször, ép választ azt nem kaptam.
Nem ők tartják el, nem kéreget kölcsön, nem panaszkodik, hogy nekik nincs (mondjuk van, de értitek).
Akkor miért szólnak bele? Én ezt nem értem és zavar, mert szerintem ehhez tényleg nincs közük, őket nem érinti.
Nem az a kérdés, hogy dolgozik-e, hanem hogy tartja-e a kapcsolatot a külvilággal. Önállóan intézi - e a dolgokat, vagy mindent a férjére hagy. Ez tapasztalat.
Van ilyen ember nálunk a családban. Aztán meghalt a férje, és egyedül még a mosógépet sem képes beindítani
Egyetértek az előző válaszokkal. Lehet irigység, meg lehet, unatkoznak.
Illetve sok ember többnek érzi magát, ha mást leszólhat.
Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni.
Lehet, hogy attól tartanak, hogy a férje csak a békesség kedvéért ment ebbe bele, és egyszer csak betelik nála pohár, hogy ő tartja el az asszonyt a semmire, és elválik. És akkor tényleg ott lesz a nő, ahol a part szakad.
És abban van is realitás, hogy attól, hogy a férj az anyósának vagy sógornőjének nem panaszkodik a feleségére, attól még lehet, hogy ez nem tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!